free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fényes leggingsek a visszafogottság jegyében

Borsa         Címkék: divat, fényes, leggings, nadrág, trend 19 hozzászólás

A fényes anyagú leggings elég feltűnő darab, ezért olvasói kérésre megnéztük, hogyan lehet mégis visszafogottan hordani. Megmutatjuk, hogy mire jutottunk.

Egyik olvasónk vetette fel, hogy hogyan lehet tulajdonképpen ezeket a fényes ruhadarabokat úgy viselni, hogy ne legyünk túlságosan kihívóak benne. Nos, mi sem gondoltuk, hogy ekkora problémát zúdít a nyakunkba, ugyanis kiderült, hogy nagyon nehéz úgy összeválogatni a ruhadarabokat, hogy eleget tegyünk a kitételnek. Ki hitte volna, hogy ilyen széles körű figyelmet igényel a helyes összeállítás kiválasztása?! A legfontosabb az anyagok és a színek harmóniája, meg kell találni az egyensúlyt a különböző felületek és tónusok között, vissza kell köszönniük több helyen is. Mielőtt sorra vesszük a szetteket, mindenkit figyelmeztetünk, hogy akár mit is vesznek fel ezekhez a csillogó leggings-ekhez, sosem lesz belőle egy átlagos, visszafogott nadrág. Tehát, aki elég merész, és van hozzá önbizalma, plusz szép lábai, az bátran viselje.

Első fokozat: A mattos "biciklisnadrág"

A régi biciklisnadrágokra emlékeztető anyag az egyik legvisszafogottabb darab az üzletek kínálatában, nincsenek benne színesen csillogó szálak, amik megnehezítenék a dolgunkat. Először is, a legfontosabb, ha nem akarunk túlságosan kihívóak lenni, mindenképpen lapos talpú vagy nagyon kis sarokkal rendelkező csizmát válasszunk. Az mindegy, hogy a bokáig vagy térdig ér, sokkal fontosabb az, hogy milyen anyagból készült.

Ezüst kabát: Replay, szürke kötött pulcsi: Tally Weijl, leggings: Calzedonia, lakk csizma: Buffalo, lakk öv: Király Bizsu


Nézegess szetteket fényes leggingsekkel!

Ebben a szettben egy fekete lakk csizmára esett a választás, de csakis azért, mert a fényes felület visszaköszön a derékövön. Ha nem lenne más hasonló felület, akkor nagyon kilógna a feltűnő anyagával, a viszonylag visszafogottabb ruhák közül - már ha egy ezüstösen csillogó dzsekit annak lehet nevezni. Ugyanis ez a másik nagyon fontos titok, a leggings-szel harmonizáló anyag jelenléte, ami ebben az esetben a rövid kabátot jelenti, és csakis ezért vehetünk fel hozzá kötött pulcsit is. A kötött anyagoknál arra kell figyelni, hogy ne legyen nagyon vastag az anyag, és sima felületű legyen, ne "szöszöljön", mert akkor nagyon éles lenne a kontraszt a nadrág és a pulcsi között.

Második fokozat: Az ezüstösen csillogó

Nagyobb figyelmet igényel az előző társához képest ez a sokkal merevebb tartású, szürkés-ezüstös fényű leggings, ugyanis itt figyelembe kell venni a harisnya színét, és ehhez mérten kell megválasztani a tónusokat. Az ezüstös grafitszürke árnyalat miatt egy szürke-lila színű A-vonalú felsőt választottunk, amin szintén visszaköszön a leggings csillogása a gyöngyöknél. Mivel túlságosan lenge lett volna a feszes alsóhoz képest, ezért mell alatt megkötöttük egy fényes madzaggal, ami remekül illik a nadrág fényéhez, mindehhez pedig egy egyszerű, fekete bőrkabátot illesztettünk, ami átmenetet képez a fényes és a matt felületek között.

Fekete bőrdzseki: Replay, lila-szürke felső: Springfield, leggings: Calzedonia, szürke csizma: Ara, Salamander, szürke bőrtáska: Furla
A cipőknél most a leggings színét vettük alapul, ezért egy hasonló színű csizmát választottunk hozzá, aminek ugyan van egy kis sarka, de nagyon messze van a tűsarkaktól. A táskánál pedig már megengedhettük, hogy matt felületűt válasszunk, ami a felső színével harmonizál.

Harmadik fokozat: A bőrszerűen csillogó

A legnagyobb fejtörést ez az ezüstösen csillogó, de messziről bőrhatásúnak tűnő leggings okozta nekünk, aki ezt a darabot szemelte ki magának, azt előre figyelmeztetjük, hogy nagyon nehéz hozzá öltözni. Az erőteljes fénye miatt csak és kizárólag fekete, fényes szálú anyagok illenek hozzá, olyanok, mint maga a leggings. Azonban jó hír, hogy az ünnepek közeledtével egyre több helyen lehet találni ilyen anyagból készült ruhadarabokat, mint például ezt a fekete csillogó mellényt. A mell alatti megkötő kicsit enyhíti a lazaságot, jobban kihangsúlyozza felül is az alakunkat.

Fekete zakó: Springfield, fekete csillogó mellény: Springfield, leggings: Calzedonia, bőrcsizma: Vagabond
Hogy ne vigyük túlzásba a sok csillogást, ezért egy matt szövetzakót választottunk, amihez további erősítésként egy enyhe fényű hosszú szárú csizmát vettünk. Ez az összeállítás igazi, vagány lányokon mutat jól, akik megfelelően tudják viselni ezeket az extravagáns darabokat, gondolunk itt a leggings mellett a zakóra, aminek bélése sötétkék alapon fekete párducmintás - érdemes feltűrni az ujjakat, és mindenkinek megmutatni!

A helyszínért köszönet a VAM Design Centernek!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés