free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lézeres szőrtelenítés és bio-barnítás (x)

Borsa         Címkék: bársonyorvos-esztétikaklinika, bio-barnítás, lézeresszőrtelenítés 0 hozzászólás

Érezted már úgy, hogy megőrjít a folyamatos küzdelem a szőrtelen bőrért? Hogy a szoliban tönkremegy a bőröd? Létezik megoldás a Bársony Orvos-Esztétika klinikáin.

Alighanem minden nő végig próbálta már a szőrtelenítés evolúcióját. A szemöldökcsipesztől kezdve, a borotván át a szőrtelenítő krémek felfedezéséig – az epilátorokat is érintve – folyamatos harcban állunk szőrzetünkkel, hiszen végleges megoldást egyik módszer sem garantál. Ördögi kör, amit szőrtípustól és rendszertől függően naponta vagy hetente újra és újra meg kell futni.

Fájdalommentes lézeres szőrtelenítés

Létezik azonban egy olyan megoldás, amely fájdalommentesen végleges eredményt ad: ez a lézeres szőrtelenítési terápia. A lézeres szőrtelenítés lényege, hogy a szőrszál festékanyaga, a melanin elnyeli a kibocsátott fényenergiát, ami hővé alakul, s ezt a szőrszál eljuttatja a szőrtüszőhöz. A hő károsítja a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, ezért a szőrszálak kihullanak. Az így kezelt szőrtüsző nem sérül meg, de a működése leáll - mindeközben a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak. A sikeresen leállított szőrtüszőkből nem nő többé szőr.A Bársony Orvos-Esztétika klinikáin a kifejezetten szőrtelenítésre kifejlesztett Alexandrit lézerberendezésekkel dolgoznak. Az orvosi háttérrel és garanciával működő klinikák elsőként vezették be a lézeres szőrtelenítést Magyarországon, az azóta eltelt több mint 10 évben óriási tapasztalatra és a legtöbb elégedett páciensre tettek szert.

Kipróbáltuk

A Bársony Orvos-Esztétika budai klinikáján végeztettük el a lézeres szőrtelenítés tesztjét, mert kíváncsiak voltunk, hogyan néz ki egy ilyen kezelés. Diszkréten egy külön szobába vezettek, ahol kényelembe helyeztük magunkat, és felkészültünk a történésekre. A hónalj területére esett a választás, ám mielőtt a klinika munkatársa hozzálátott volna a teszthez, fertőtlenítette a kiválasztott területet, és a szőr növekedésével megegyező irányban leborotválta azt. Ezután jöhetett a lézeres kezelés. A kiválasztott picike bőrfelületen enyhe, csipkedő érzést vártunk, és valóban, nem is volt több ennél, fájdalomnak egyáltalán nem nevezhetnénk azt, amit a lézeres szőrtelenítés tesztjén éreztünk. A kezelést végző munkatárs nagyon kedvesen tájékoztatott bennünket arról, hogy amennyiben sikerül kizárni a túlérzékenységet, akkor 24-48 óra múlva sor kerülhet az első teljes kezelésre. Elmondta azt is, hogy a lézerfényre csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők reagálnak, ezért a szép és tartós eredményért érdemes 6-8 hetente megismételni a kezelést, területtől függően összesen 4-6 alkalommal.

A hatékony kezelési mód kiválasztásához elengedhetetlen, hogy a kezelt felület ne legyen barna, vagyis sem nap, sem szolárium nem érte több hétig. Sőt, az egyes kezelések között is tartózkodni kell a napsütéstől, ezért a kezeléssorozat megkezdésére az őszi szezon a legideálisabb. Mondhatjuk, a novemberi hónap tökéletesen alkalmas erre.Ha valaki kedvet kapott a kezelésre, a most megvásárolt négy alkalmas bérlet árából 25 százalék kedvezményt kap, és hogy a barnaságról se kelljen lemondania ingyenesen igénybe veheti az UV- mentes gépi barnítást is. A kezelések ára egészségpénztári folyószámláról is finanszírozhatók.

UV-mentes gépi barnítás

Manapság igencsak nehéz dolga van annak, aki barna bőrszínre vágyik, hiszen a bőrgyógyászok egyértelműen elhatárolódnak a szoláriumozástól, nem javasolják használatát. A káros sugárzások megnövekedése miatt a természetes napozás régóta nem ajánlott, mostanában már a szoláriumozást sem javasolják a bőrgyógyász szakemberek. Van azonban egy egészségkímélő megoldás az áhított barnaság elérésére. A Bársony Orvos-Esztétika budai klinikáján kipróbálható a gyönyörű, aranybarna színt biztosító gépi barnító kezelés. A VersaSpa technológia bőrkímélő kezelésével 60 másodperc alatt ér el a bőrön hidratált, bársonyos, barna eredményt.

Az automatikusan működő rögzített szórófej gyorsan és egyenletesen juttatja el a bőrbe a szabadalmaztatott önbarnító anyagot. A festék a felső, de már elhalt hámrétegben fejti ki hatását. Fő hatóanyaga a DHA cukorszármazék, amelyet szőlőmag és cukornád kivonatból állítanak elő. A további komponensek, az aloé vera, az anti-aging és a hidratáló anyagok biztosítják az ápolt és hosszabban tartó hatást. Az önbarnító kozmetikum hatóanyagai a testünkre kerülve reakcióba lépnek a bőr szabad aminosavaival és fehérjéivel, így 4-6 óra elteltével fokozatosan a bőr legfelső rétegében barnaság alakul ki.

Az egyenletes aranybarna szín bőrtípustól függően 7-10 napig tart, azután természetes hámlással eltűnik. Használatával elkerülhetők a napsugárzás következményei: a bőrégés, sejtelöregedés, ráncosodás és a bőrrák. A Bársony Orvos-Esztétika budai klinikáján most bevezető áron érhető el ez a korszerű szolgáltatás, ráadásul kedvezményes bérletek is válthatók.

Hasznos információk a UV-mentes gépi barnításhoz

- A tartós és egyenletes eredmény érdekében a kezelés előtt érdemes bőrradírral megtisztítani a kezelendő felületet

- Szintén ajánlott a dezodor, parfüm, testápolók és a smink eltávolítása, mellőzése 

- A barnítás és a szőrtelenítés között legalább nyolc órának el kell telnie

- Érdemes természetes anyagból készült, laza, sötét színű ruhában érkezni a kezelésre

Még van időd, hogy igénybe vedd a Bársony Orvos-Esztétika novemberi akcióit, amelyekről részletesen itt tájékozódhatsz. Nincs tehát lehetetlen, korszerű technológiával és szaktudással mindent meg lehet oldani, hogy mi, nők teljes szépségünkben ragyoghassunk az év minden napján.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés