free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Robert De Nironak nem volt B-terve

Borsa         Címkék: karrier, munka, robertdeniro, színész, tanács 0 hozzászólás

Robert De Niro szerint nem árt, ha egy színész küzd néhány évet, mielőtt befutna. Egykor ő is így kezdte, más karrierben viszont soha nem gondolkodott.

Robert De Niro úgy véli, nem jó, ha egy színész anélkül válik sztárrá, hogy különösebben küzdenie kellene érte. "Azt gondolom, hogy fontos néhány évet bizonytalanságban tölteni, amikor az emberek még úgy kezelnek téged, mint bárki mást. Aztán úgyis jön az őrület, mindenki elkezd veled másképp viselkedni, mindig egyetértenek veled és soha nem mondanak nemet" - fejtette ki a színészlegenda a Parade magazinnak adott interjújában.

A 66 éves filmsztárnak nincs kifogása az ellen, ha példaképként tekintenek rá a hollywoodi karrierre aspiráló fiatalok, mert úgy érzi, hogy van elég élettapasztalata ahhoz, hogy jó tanácsokat tudjon adni. Hozzátette ugyanakkor, hogy csupán akkor ad tanácsokat, ha kérdezik, prédikálni ugyanis senkinek sem akar.

www.aceshowbiz.com

Elismerte azt is, hogy kezdőként annyira meg volt győződve arról, hogy sztárszínész lesz, hogy sohasem gondolkodott másfajta karrierben. "Nem volt B tervem. Sosem jutottam el arra a pontra, hogy szükségem legyen rá."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés