free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk munkába menet

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, munka, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szürke, fekete és fehér… A hivatali garnitúrák zöme ilyen vagy hasonló színkombinációkból épül fel, alanyunk hétköznapi eleganciája azonban egyszerre látványos és kifejezetten szerény, egyszerű. A magas szárú csizma külleme és "kiképzése" önmagában nagyon elegáns – az egyetlen feltűnőbb eleme az öltözetnek (ezért külön köszönet). A hosszú, szürke szövetkabát és a kényelmes fehér garbó pedig igazán nőiessé és finommá varázsolják a toalettet. Érdemes lesni tőle.Mintha évtizedekkel ezelőtt látnánk diáklányt reggel az oskolába sietni: vastag harisnya, fűzős cipő, kigombolt szövetkabát. Az elképzeléssel nincs is problémánk (akár trendinek is címkézhetnénk), de nagyon szerencsétlenül lettek összeválogatva az egyes elemek, kicsit durva és hanyag összhatást kelt nemcsak a színvilág, de a választott darabok látszólag koncepció nélküli egymásra dobálása is. A cipőcsere például önmagában sok mindent megoldana.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés