free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Hudson szerint a botox

Borsa         Címkék: botox, katehudson, kezelés, szépség, színésznő 0 hozzászólás

Kate Hudson egyelőre még nem botoxoltat, de ha majd eljön az ideje, akkor biztosan fog. Szerinte ugyanis a botox nagyszerű.

Kate Hudson megfogadta, hogy botoxoltatni fog. A 30 éves filmsztár szerint ugyanis a botox kezelés nagyszerű dolog, és egyáltalán nem érti, hogy miért izgatja annyira az embereket, ha leleplezik, hogy valaki ilyet végeztetett magán. "Egyszer egy sajtókonferencián valaki azt mondta nekem: 'Elmondhatod magadról, hogy soha nem botoxoltattál!' Ez egy bók? Vagy azt próbálod a tudtomra adni, hogy kezdek ráncosodni?" - mesélte egy brit női magazinnak adott interjújában. A színésznő úgy véli, a botox egy remek eljárás, hiszen a nők anélkül szabadulhatnak meg a ráncaiktól és az emiatti aggodalmaiktól, hogy kés alá kéne feküdniük. Elmondta, hogy ha itt lesz az ideje, ő bizony boldogan jár majd botox kezelésekre.

www.geowallpapers.com

Hudson ugyanebben az interjúban kifejtette azt is, milyennek látja a férfiakat, úgy általában: "Szeretem a férfiakat… De azt hiszem, nagyon egyszerűek. Minden pasi szereti azt állítani, hogy bonyolult, de annyira könnyen át lehet látni rajtuk! Hogy is mondta Dr. Laura? 'Minden férfi szexet akar és azt, hogy készíts neki szendvicset'. Ez igazán vicces - és nem is teljesen alaptalan."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés