free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: műszőrme mellény

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, mellény, műszőrme 2 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal műszőrme mellényt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Mintha nem volna elég, hogy a szezon uralkodó színei a szürke és a fekete, hogy überdivatosak a szegecselt és a párducmintás cuccok, a nadrágtrend pedig a pálcikalábúaknak kedvez… még a műszőrme is menő lett. Mondjuk ha már, akkor inkább a műszőrme, mint a valódi, mivel utóbbinak - legalábbis szerintünk - kizárólag annak az állatnak a testén van a helye, amelyikből kinőtt.

Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy a téma sok Borsaolvasónál ki fogja csapni a biztosítékot, mégis: ezen a héten műszőrme mellényt kerestünk. Azzal a kitétellel, hogy senkit sem szeretnénk meggyőzni arról, hogy ilyet hordjon. Viszont akinek tetszik és szívesen felvenné, az nyugodtan felveheti. Persze azért csak ésszel. Egy ilyen mellény kellően karakteres darab ahhoz, hogy az adott szettünk főszereplője legyen, ezért a hozzá viselt ruhadarabjaink legyenek inkább semlegesek, visszafogottabbak.A bolerómellény elsősorban az alacsonyabb, filigránabb és nem épp szilikongyanús mellmérettel rendelkező csajoknak lesz leginkább barátja. Fazonjának köszönhetően magasabbnak mutat, vállban, illetve mellben pedig optikailag erősít. Mivel ez a mellény legfeljebb hátközépig ér le, ezért pont ott nem melegít, ahol az a leghasznosabb lenne: derékban. Éppen ezért inkább csak "dísznek" tekintsük, és öltözzünk rendesen alá! Garbóval vagy egy egyszerűbb fazonú kötött ruhával mutat a legjobban. Utóbbiak lehetnek élénkebb színűek is akár, a mintás darabokkal viszont már vigyázni kell.
Lelőhelyek, árak:
Sima: Orsay, 8295 forint
Galléros: Stradivarius, 6995 forint

Ha a mellény melegítő funkcióját is optimálisan ki szeretnénk használni, akkor értelemszerűen válasszunk derékig vagy az alá érő modellt. Ebből az elegánsabbik változat az, melyen nincs cipzár, és kapocs is legfeljebb csak diszkréten. Egy ilyen mellényt is könnyen összefoghatunk azonban magunkon egy vékony öv segítségével.Valamivel kevésbé sikkes, viszont annál praktikusabb és melegebb a cipzáras verzió. Ezeknek a belsejében gyakran bélés is található, ami még alkalmasabb viseletté teszi fagyos napokra. Ilyen mellények alá a legjobb megoldás basic pulcsit vagy garbót húzni. A cipzár nélküli mellény akár szoknyás szettekhez is passzol, a cipzárosat viszont inkább csak nadrággal - azon belül is farmerral vagy egyszerűbb szövetnadrággal - viseljétek!
Lelőhelyek, árak:
Világosbarna: Zara, 13 995 forint
Drapp cipzáras: Stradivarius, 12 995 forint
Szürke cipzáras: Zara, 13 995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés