free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Online közösség felemás lábúaknak

Borsa         Címkék: cipő, internet, közösség, online, test 1 hozzászólás

Akiknek felemás méretű a lábuk, kénytelenek mindig két pár cipőt vásárolni. Egy ausztrál férfi megoldatta, hogy a felesleges fél párak se menjenek veszendőbe.

A felemás lábmérettel rendelkező, ausztrál Jonathan Lee egy nap úgy döntött, segíteni fog sorstársain, akiknek ahhoz, hogy egy pár kényelmes cipőt összeállíthassanak maguknak, mindig két különböző méretű párat kell vásárolniuk. A férfi létrehozta az Uneven Feet weboldalt, amely lényegében egy közösségi site, felemás lábúak számára.

Az oldal elsődleges célja, hogy a felhasználók megtalálják  a "másik felüket", vagyis olyan embereket, akiknek szintén felemás méretű a lábuk, csak épp ellentétesen. Tehát például, ha valakinek a bal lába 37-es, a jobb pedig 38-as, akkor logikus módon olyasvalakit kell keresnie, akinek viszont a bal lába 38-as és a jobb 37-es.

http://meetmeinthedrawingroom.files.wordpress.com

Ha az ily módon egymásra találó két delikvens neme, illetve cipőkkel kapcsolatos ízlése is passzol, akkor ettől kezdve vígan cserélgethetik vagy megvásárolhatják egymástól a másiknak felesleges felekből összeállított pár cipőket. Az oldal használata regisztrációhoz kötött, ezek után országok, illetve kontinensek, nemek és persze jobb és bal lábméretek szerint lehet keresgélni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés