free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Online közösség felemás lábúaknak

Borsa         Címkék: cipő, internet, közösség, online, test 1 hozzászólás

Akiknek felemás méretű a lábuk, kénytelenek mindig két pár cipőt vásárolni. Egy ausztrál férfi megoldatta, hogy a felesleges fél párak se menjenek veszendőbe.

A felemás lábmérettel rendelkező, ausztrál Jonathan Lee egy nap úgy döntött, segíteni fog sorstársain, akiknek ahhoz, hogy egy pár kényelmes cipőt összeállíthassanak maguknak, mindig két különböző méretű párat kell vásárolniuk. A férfi létrehozta az Uneven Feet weboldalt, amely lényegében egy közösségi site, felemás lábúak számára.

Az oldal elsődleges célja, hogy a felhasználók megtalálják  a "másik felüket", vagyis olyan embereket, akiknek szintén felemás méretű a lábuk, csak épp ellentétesen. Tehát például, ha valakinek a bal lába 37-es, a jobb pedig 38-as, akkor logikus módon olyasvalakit kell keresnie, akinek viszont a bal lába 38-as és a jobb 37-es.

http://meetmeinthedrawingroom.files.wordpress.com

Ha az ily módon egymásra találó két delikvens neme, illetve cipőkkel kapcsolatos ízlése is passzol, akkor ettől kezdve vígan cserélgethetik vagy megvásárolhatják egymástól a másiknak felesleges felekből összeállított pár cipőket. Az oldal használata regisztrációhoz kötött, ezek után országok, illetve kontinensek, nemek és persze jobb és bal lábméretek szerint lehet keresgélni.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés