free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld szerint a melegítőnadrág veszélyes

Borsa         Címkék: divat, karllagerfeld, melegítőnadrág, munka, trend 6 hozzászólás

Lagerfeld legújabb agymenése, hogy a melegítőnadrág veszélyes viselet. Ugyanis kövérít. Ő pedig utálja azokat, akik csak úgy elengedik magukat.

Karl Lagerfeld úgy véli, hogy a melegítőnadrág kövérít. Nem csupán optikailag, hanem fizikailag is. A divatguru elmélete szerint ugyanis, aki gyakran hordja ezt a kétségkívül kényelmes ruhadarabot, az többet eszik. "Soha nem hordok melegítőnadrágot. Veszélyes dolog. Méghozzá azért, mert gumis a dereka. Nyúlik, és ezért nem veszed észre, ha felszedtél pár kilót. Utálom, ha valaki elengedi magát. Én mindig így néztem ki, ahogy most látsz."

http://misssnob.files.wordpress.com

Bár lehet, hogy itt volna már az ideje, a 76 éves tervező egyáltalán nem szándékozik még nyugdíjba vonulni. "Miért kellene? Annyi tervem van még, hogy néha azt sem tudom hol kezdjek bele. A Chanel-nek akkor is szüksége lesz ruhákra, ha 89 éves leszek. A világ még sokáig számíthat rám" - mondta Lagerfeld a német Freundin magazinnak adott interjújában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés