free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sandra Bullock saját bevallása szerint is nehéz ember

Borsa         Címkék: család, film, haj, sandrabullock, színésznő 0 hozzászólás

Sandra Bullock új filmje miatt szőkére váltott, és megfordult a fejében, hogy úgy is marad. Szerencsére volt, aki lebeszélje róla.

Sandra Bullockot amolyan "örök barnaként" szoktuk meg, ám legújabb filmje, a The Blind Side miatt szőkére kellett festetnie a haját. A színésznő ezt saját bevallása szerint különösebben nem is bánta, sőt, eljátszott a gondolattal, hogy esetleg a forgatás végeztével is marad a szőkés árnyalatoknál, ám egy közeli hozzátartozójának ez egyáltalán nem volt kedvére való. "Van egy nagyon fontos személy az életemben - a férjem -, aki nem akarta, hogy szőke legyek. Hál' istennek!" - mondta Bullock, aki hallgatott a férjére, és visszafestette a haját barnára.

http://www.celebritywonder.com

Sandra azonban nem mindenben ennyire alkalmazkodó, sőt. Nemrégiben bevallotta, hogy csodálkozik hogyan képes vele egyáltalán együtt élni a férje. "Tudom, hogy nem könnyű kijönni velem. Irányító vagyok, mindent rendben akarok tartani, mindenről listákat írok. Minden szempontból nehéz eset vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy idegesítő tudok lenni."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés