free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vége a távirányítók korszakának

Borsa         Címkék: tárgy, távirányító, technika, tévé, varázspálca 0 hozzászólás

Nem gombnyomással, hanem suhintással válthatunk csatornát a Kymera távirányító segítségével. Varázspálcára nem kellenek gombok.

Varázspálcát dobott piacra az angol Wand Company. Működőképest méghozzá, hiszen a Kymera egy varázspálca formájú, univerzális távirányító, amellyel a tévékészülékektől kezdve egészen a laptopokig rengeteg különféle technikai eszközt vezérelhetünk. A tárgy nem csupán kinézetre olyan, mint egy varázspálca, hanem használni is úgy kell. Érzékelője tizenhárom különféle kézmozdulatot képes felismerni, melyekhez a kívánt funkciókat rendelhetjük. Így például, ha hangerőszabályzóként használjuk, akkor hangosításhoz az óra járásával megegyezően, míg halkításhoz azzal ellentétesen kell köröznünk a pálcával, ha pedig szeretnénk átkapcsolni egy másik csatornára, elég egy jól irányzott suhintás fentről lefelé.

http://thewandcompany.com

Aki úgy érzi, hogy számottevően javítana a közérzetén egy varázspálca-távirányító birtoklása, az 49.95 font (kb. 15 300 forint) plusz postaköltségért megrendelheti a terméket a gyártó weboldaláról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés