free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk miniben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, miniszoknya, utcánláttuk 27 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A szürke akkor is divat, ha néha berzenkedünk az amúgy is a szürkeségbe burkolózó városi aszfaltot effélében koptatni. Viszont örömmel nyugtázzuk, ha a színvilág szegényességét a formák-fazonok remekeivel sikerül kompenzálni. Alanyunk bár következetesen "láthatatlan" színeket öltött, a bokacsizmától a garbóig elégedettek vagyunk az öltözékével – a kis farmermini pedig valószínűleg vagányabb külcsínt eredményez, ha nem télikabát borítja.Már-már erős a gyanúnk, hogy direkt károkozásról van szó – egyszerűen nem létezik, hogy tényleg ne passzoljon semmi semmihez. Talán kár is egyesével végigmenni: csak magunkat ismételnénk, totális a káosz. Lehet ezt bátran és szemtelenül is tenni, és ezekből az akciókból néha tényleg egészen vad és progresszív összeállítások születhetnek, de az ízléstelenség mindig fáj. Az – szerencsére – időtlen hiba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés