free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A név nem mindegy

Borsa         Címkék: celeb, fordítás, gyerek, név, tomcruise 4 hozzászólás

Egy angol fordítóiroda új szolgáltatást indított: szakembereik 100 különféle nyelven ellenőrzik a születendő gyermeknek szánt név jelentését. Nem olcsón.

Tom Cruise és Katie Holmes lányának, Surinak a neve olaszul lómakrélát, japánul pedig zsebtolvajt jelent, míg Wayne Rooney angol focista november 2-án született Kai fiáé finnül azt jelenti 'talán', észtül azt, hogy 'móló', az afrikai Yoruba nyelvben pedig azt, hogy 'hagyd abba'… Egy Londonban működő fordítóiroda meg akarja kímélni a leendő szülőket és születendő gyermekeiket a hasonlóan idióta nevektől, ezért új szolgáltatást indítottak: a választott név jelentését legalább 100 különböző nyelven ellenőrzik.

www.looks.cz

Teszik mindezt meglehetősen borsos áron, nevenként 1000 fontért, azaz közel 300 000 forintnak megfelelő összegért. Aki hajlandó ennél többet is fizetni, az kérheti, hogy még további nyelveken ellenőrizzék az adott név jelentését. Bár a szolgáltatást elvileg bárki igénybe veheti, a cégnél elmondták, hogy elsősorban a hírességeket vonzza, ugyanis náluk szinte kötelező még a szokatlannál is szokatlanabb nevet adni a gyerekeknek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés