free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 22 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Végre. Annyira, de annyira elégedettek vagyunk, hogy kedvünk sincs azon nyavalyogni, hogy tetőtől talpig gyászszínbe bújt alanyunk. Már csak azért se, mert egyszerűen öröm ránézni: ízléses, elegáns, a kabátját imádtuk, a szoknyája tökéletes, a csizmája pedig remekül áll. Tényleg meseszép, ez a tükörsima fekete lobonc pedig végképp megkoronázza az egészet. Perfekt. Gratulálunk. Pont.Semmi extra hőbörgés, nem látunk égbekiáltó bűnöket – a fazonválasztást nehezményezzük kissé. Nem tetszik a kabát, na bumm. Se a szorossága, se a szőrmerátét. És hogy csöppet piacos íze van, önmagában nem jelent semmit, de a gigantikus lakkcsizmával és az elöl gyöngéden felsliccelt farmerminivel több évtizedet ugrunk vissza. Kicsit közönséges, de ennél nagyobb hibája nincs.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés