free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: színes szövetkabát

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, szövetkabát, trend 4 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal színes szövetkabátot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.


Idén télen a szürke az új fekete, és a fekete az új szürke. Fokozottan igaz ez, ha télikabátokról van szó. A korábbi, e témát érintő cikkeinkhez érkezett hozzászólásaitokból azonban úgy vettük észre, hogy a többség nincs épp oda a szürke és fekete színű cuccokért. Kiderült ezen felül az is, hogy a pufikabátokkal - hiába melegek - nem szimpatizáltok. Ezekből az igényekből kiindulva ezen a héten színes szövetkabátokat kerestünk.

Nos, aki most szeretne színes szövetkabátot vásárolni, annak nem kell megküzdenie a bőség zavarával. Jó néhány ruhabolt ugyanis egész egyszerűen nem árusít fekete, szürke és még legfeljebb fehér/drapp kabátokon kívül más színűt, vagy ha igen, akkor is csak sportos stílusúakat, szövetkabátot nem. Azokban az üzletekben pedig, ahol mégis árulnak, ott is általában a legkommerszebb élénk színben, vagyis pirosban. Persze egyáltalán nincs gond a piros kabátokkal, hiszen ezzel a színnel például klasszul fel lehet dobni a fekete-szürke összeállításokat, emellett még passzol a fehérhez és - bár azért a harmóniára ez esetben különösen oda kell figyelni - bizonyos tarka szettekhez is.  Tehát kellően sokoldalú, nem kell attól tartani, hogy nem fogjuk tudni mihez felvenni.Lelőhelyek, árak:

Piros, 6 gombos: H&M, 19 990 forint
Piros, 8 gombos: Bershka, 17 995 forint

A tavalyi év vezető trendszíne, azaz a lila erősen távozóban van a divatból, ám itt-ott azért még előfordulnak lila kabátok is. Így például a képen látható modell, melyet azonban egy egyértelműen idei trend, vagyis a katonai díszegyenruhákat idéző gombolás tesz aktuálissá.

A pasztellrózsaszín modellt azoknak ajánlanánk, akik világos kabátot szeretnének, de mégsem fehéret, drappot vagy világosszürkét. Visszafogott darab, ugyanakkor cseles is, hiszen a kisugárzása kifejezetten tavaszias, így üdítően viríthatunk benne a téli utcaképben. A kabát színe remekül passzol a feketéhez, a fehérhez, a bézshez és a szürkéhez, ezen felül pedig a lila, illetve a kék pasztellesebb árnyalataihoz.Lelőhelyek, árak:

Lila: H&M, 12 990 forint
Rózsaszín: Zara, 13 995 forint
Petróleum: Mango, 19 995 forint (akciós áron, 26 995 forintról leárazva)

Akik viszont inkább sötétebb színű kabátra vágynak, de nem feketére, sötétszürkére vagy barnára, azoknak mutatjuk ezt a petróleumkék kabátot. Ennek a modellnek az egyedüli hátránya, hogy nagyon meg kell válogatni, milyen színeket viselünk hozzá. Ha feketével párosítjuk, azzal ez esetben sem foghatunk mellé. Ezen kívül mennek hozzá a lila, a piros, a szürke, a barna és a sárga bizonyos (!) árnyalatai. Megfelelő színérzékkel nagyon ütős szetteket állíthatunk vele össze.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés