free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tommy Hilfiger szerint nem kell egy farmernél több

Borsa         Címkék: divat, farmer, tanács, tommyhilfiger, trend 3 hozzászólás

Tommy Hilfiger azt tanácsolja, hogy ne kövessük a divatot. Farmernadrágból pedig szerinte egy darab is elég a ruhatárunkba.

Tommy Hilfiger szerint a nőknek csupán egyetlen farmernadrágra van szükségük, az az egy azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen. "Jól kell állnia. Van olyan farmernadrág, amely megéri, hogy sok pénzt adjunk ki érte. Az anyagon múlik. Egy farmert sokkal gyakrabban hordasz, mint egy estélyi ruhát vagy egy bőrdzsekit" - mondta Hilfiger a német Bild magazinnak adott interjújában.

http://ais.badische-zeitung.de

A tervező azt tanácsolja az embereknek, hogy ne kövessék a divatot, inkább öltözködjenek az adottságaiknak és a személyiségüknek megfelelően. "Akkor nézel ki a legdögösebben, amikor kényelmesen érzed magad. A divat többé nem diktál. Viseld azt, ami illik hozzád. Ez a menő" - magyarázta, s felhívta a figyelmet arra is, hogy legjobb, ha semmit sem viszünk túlzásba. "A kevesebb több! Nem kell túlzottan beállított frizura, túl sok ékszer és smink, és nem érdemes magadból túl sokat megmutatni, az ugyanis abszolút nem szexi."

Köszi Tommy, ezzel egyetértünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés