free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gisele Bündchen a legértékesebb

Borsa         Címkék: giselebündchen, katemoss, lista, modell, munka 1 hozzászólás

Az amerikai The Daily Beast összeállította a világ legértékesebb modelljeinek listáját. A bekerültek fele Victoria's Secret modell.

Gisele Bündchen brazil szupermodell jelenleg a világ legértékesebb modellje - legalábbis az amerikai The Daily Beast toplistája szerint. A lista összeállítói a modellek kifutói és magazincímlap-megjelenéseit, reklámkampányokban való szerepléseit és több éves szerződéseit összesítették, így jött ki az eredmény. A lista második helyezettje Kate Moss, míg a harmadik Adriana Lima lett. A top 10-ben szerepel még Doutzen Kroes, Daria Werbowy, Alessandra Ambrosio, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Miranda Kerr és Carolyn Murphy.

www.blockstar.com

Nem véletlen, hogy a listára felkerültek közül öten is a Victoria's Secret modelljei. Ezzel a céggel dolgozni ugyanis komoly rangot jelent a modellszakmában, és persze rendkívül jól meg is fizetik, így szinte minden szempontból növeli egy modell értékét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés