free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bőrdzsekiben, csizmában

Borsa         Címkék: bőrdzseki, csizma, divat, igen, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hát ja, vad és kicsit túlzó és kicsit szemtelen. De ebben következetes. Lehet, hogy mi magunk már soknak éreznénk a szanaszét lyuggatott farmert, a prémtoldásokat, a feltűnő bársonycsizmát, de mit tegyünk: egyben jól mutat, és kifejezetten karakteres. Talán a legjobb szó rá, hogy meggyőző. Bátor csaj, bátor szerelés, ha nem utálnánk ezt a szót, akár eredetinek is mondanánk.Az összegész, az nem stimmel valahogy. Csajos a szerelés, és van benne dög, elegancia, mindenféle, de nekünk a buggyos, térdig érő bohócgatya, a kis csíkban kivillanó lábszár valahogy röhejessé teszi az egészet, pláne ezzel az extra komoly, hegyes orrú magas sarkú csizmával. A nejlonszatyorért nem húzzuk a szánk, de ezt a nacit akkor sem értjük ebben a miliőben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés