free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tagadd le a korod, a Bársony Orvos-Esztétika segít! (x)

Borsa         Címkék: bársonyorvos-esztétikaklinika, bőrápolás, szépség 3 hozzászólás

Nem elég a dehidratált, pigmentfoltos arc, ehhez még ráncok is csatlakoznak az idő múlásával. Létezik azonban megoldás a Bársony Orvos-Esztétika klinikáin.

Volt már úgy, hogy reggelente, mikor szembesültél a tükörképeddel, pánikszerűen kaptál a ránctalanító krémhez, korrektorhoz, alapozóhoz? Valljuk be, hogy a szürke, dehidratált, esetleg pigmentfoltos arc a nők egyik rémálma, főleg, ha a meglévő hibákhoz még az életkor előrehaladtával csatlakoznak az első ráncok is. Olyankor aztán végképp pánikba esünk, és elkezdjük felkutatni azokat az eljárásokat, és kencéket, amik javulást hozhatnak elnyűtt, feszességét vesztett bőrünknek. Természetesen találkozunk felfedezésünk során számtalan csodaszernek, csodakezelésnek minősülő próbálkozással, amik aztán vagy használnak, vagy nem.Viszont itt van egy olyan kezelés-sorozat, ami valóban hatásos, az eredményt azonnal észrevesszük, és még kellemes is. A Bársony Orvos-Esztétika Anti-Aging programja személyre szabott megoldást nyújt, legyen szó ráncos, pigmentfoltos vagy akár feszességét vesztett arcbőrről.

Kipróbáltuk

A Bársony Orvos-Esztétika budai klinikáján jártunk, hogy megtapasztaljuk, hogyan kaphatunk szebb bőrt egy óra alatt, ráadásul szenvedés nélkül. Tesztalanyunkról röviden: húszas éveiben járó, stresszes életmódot élő lány, akinek a bőrén mindez meglátszik - na meg pár, régi pattanás-nyomkodásból visszamaradó pigmentfolt is. És az első apró, mimikai ráncok is megjelentek már.A kezelést mindezt figyelembe véve alakították ki: a sort –természetesen egy alapos bőrtisztítást követően mikrodermabrázióval kezdtük. A Diamondpeel Gyémántradír segítségével a felső, elöregedett hámréteget távolítottuk el, ráadásul ez a kezelés a bőr belülről történő, természetes megújulását is serkenti. Ezt követte egy olyan kezelés, amely a bőr feszesítésére hivatott: a tripoláris rádiófrekvenciával történő kezelés hatására fokozódik a kollagéntermelés, ezáltal a bőr rugalmasabb, simább és feszesebb lesz. A sort egy tű nélküli mezoterápiás kezelés zárta. Ennek során elektro-foro-poráció segítségével juttatják be a bőrbe szükséges hatóanyagokat, egészen az irháig, biztosítva ezzel az arcbőr táplálását, kondicionálását.

Összegzünk

Kellemes kezelés, kellemes környezetben, szakavatott kezek által. A hatás másnap mutatkozott meg igazán: tesztalanyunk bőre üdébb, simább felszínű, egyenletesebb textúrájú, feszesebb lett, és igen, az utált apró mimikai ráncok halványultak.
Ugyan a hosszantartó eredmény érdekében a Bársony Orvos-Esztétika szakemberei egyéni adottságtól függően kúraszerűen bizonyos időközönkénti ismétlést javasolnak, de be kell vallanunk, ez az egy kezelés is látványos javulást eredményezett.
Ahhoz, hogy a te bőröd is megszépüljön, keresd fel valamelyik Bársony Orvos-Esztétika klinikát, és érdeklődj a bőrödnek megfelelő kezelések felől!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés