free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A McDonald's elbúcsúzik a piros színtől

Borsa         Címkék: étel, környezetvédelem, logó, mcdonalds, zöld 0 hozzászólás

A McDonald's német leányvállalata változtatni készül a cég ikonikus logóján. A háttér a jövőben piros helyett zöld lesz.

A sárga-piros McDonald's logó a világ egyik legikonikusabb azonosításra szolgáló jele. A cég azonban változtatni készül rajta - legalábbis részben, és egyelőre csak Németországban. A sárga M betű, illetve a McDonald's felirat változatlan marad, a háttér viszont a jövőben nem piros, hanem zöld lesz. A váltás kapcsolódik az éttermek külső-belső tereinek korszerűsítéséhez, a színválasztással a cég német leányvállalata a környezetvédelem iránti elkötelezettségét kívánja kifejezni.

http://venturebeat.com

A zöld alapú logók elsőként az új McDonald's-okban fognak megjelenni, melyekből a jövő évben - a vállalat tervei szerint - negyven nyílik majd Németországban. Emellett lassacskán a már régebb óta üzemelő - szám szerint 1350 darab - gyorsétteremben is lecserélik majd a sárga-piros logókat sárga-zöldre. Arról egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Ronalddal, a McDonald's bohócfigurájával, kap-e majd zöld hajat, zöld sminket, zöld csíkokat és zöld cipőt?!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés