free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legdivatosabb téli "pizsama"

Borsa         Címkék: divat, hálóing, lista, pizsama, tél 2 hozzászólás

Télen mindenki szeret vastagabb hálóingekbe bújni, és mivel a hálóruhák is követik az aktuális trendeket, lehet divatozni az ágyban is. Az öt legmenőbb pizsama.

A hálóruhák divatja - néhány márkának köszönhetően - évről évre ugyanúgy követi a nemzetközi trendeket, mint a hétköznapi ruházatoké, ezért nem kell lemondani kedvenc színeinkről az ágyban sem. Mindenki döntse el maga, hogy mennyire fázós, és mennyire praktikusak neki az itt látható legdivatosabb téli pizsamák!


Selyem és pamut - Intimissimi

Nem akartuk az összeállítást elvinni a selyemhálóingek felé, de emellett a darab mellett nem mehettünk el szó nélkül, ugyanis a szezon legdivatosabb színeiben pompázik. A mellrésznél és az ujjainál a szürke pamutbetét melegít, az aljánál található kis csík pedig megakadályozza, hogy könnyen felcsússzon a hálóing. A lila selyem nagyon kényelmes anyag alváshoz, olyan, mintha nem is lenne rajtunk semmi, emellett szexis is, amit azért a pamut anyag kicsit ellensúlyoz.


Kockás - Springfield

A kocka a tavalyi évről megmaradva a pizsamák világában is jelen van. Az ingszerű felsőrészt akár egy farmer fölé is hordhatnánk, ugyanis az elején rétegzett anyagrész, a feltűrhető ujjak és a hátán található megkötő hitelessé tenné nappali ruhadarabnak. A nadrág jó hosszú szárú, a szaténmegkötővel pedig állíthatjuk a szorosságát is, ez minden, amit egy pizsamanadrágtól elvárhatunk. Anyaga szinte az ingekére emlékeztet, ennek megfelelően kicsit lazább darab, így lehetőleg ne ezt vegyük fel egy romantikus estéhez.


Kötött-hurkolt - Tezenis

Ez az elsőre inkább tunikának látszó kis hálóing a szezon legmenőbb anyagából készült, ezért lehet egyfelől divatos, másfelől pedig nagyon meleg is, hiába ujjatlan és rövidebb szabású. Azoknak ajánlanánk, akik nincsenek oda a selyem-romantikáért, de azért szeretnek csinosan kinézni a hálószobában is. Ha pedig minden kötél szakad, akkor alá véve egy hosszú ujjú felsőt és egy nadrágot, hordhatjuk az utcán is, senki nem fogja megmondani, hogy hálóingben vagyunk.


Csíkos - Tezenis

Ez a darab a tengerészkék színe miatt került be az összeállításba, a kockákkal együtt, a csíkok is a pizsamák örök mintáinak számítanak - gondoljunk csak nagyszüleink pizsamájára! Elsősorban nem fázós lányoknak vagy nagyon meleg klímájú lakásokba ajánljuk, bár egy hosszú ujjú felsővel kiegészítve a ruhatárunkból megfelelően téliesíthetjük. Nagy előnye a kockás darabbal szemben, hogy a nadrágja a derekán kívül a lábszárain is állítható méretű, így pedig biztos nem csúszik fel a szára. Inkább hétköznapi, nyugis estékhez ajánljuk, valószínű, hogy nem ebben a pizsamában fogjuk meghódítani párunkat.


"Szabadidőruha" - Tezenis

Első látásra jógaruhának néznénk ezt a szürke rövid ujjú cipzáras felsőt és a hozzá tartozó nadrágot - nos, nem mondta senki, hogy nem használhatjuk annak, de ez elsősorban pizsama a fázósabb lányoknak. Az anyaga belül bolyhos, ezért jó meleg, és ha nem lenne elég a top hozzá, akkor nyugodtan felvehetjük a kis flitterekkel kirakott "pulcsit". Azért jó ilyen fazont választani, mert szabadon kombinálhatjuk a felsőket hozzá, akár színben, akár fazonban is. Plusz pont jár a nadrágon található zsebért, mert egyik pizsamánál sem gondoltak erre. Nézegess téli hálóruhákat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés