free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az elárvult kesztyűk újrahasznosítása

Borsa         Címkék: jótékonyság, kesztyű, környezetvédelem, pénz, újrahasznosítás 0 hozzászólás

Egy brit környezetvédő szervezet egyedi módon hívja fel a figyelmet a fenntartható fejlődésre: párjukat vesztett kesztyűket párosítanak újra.

A brit Green Thing nevű szervezet újrahasznosítja a párjukat vesztett kesztyűket. Önkéntes adományozóktól, illetve különféle intézmények - így például múzeumok vagy épp a Londoni Közlekedési Vállalat - talált tárgyak osztályairól gyűjtik be az elárvult kesztyűket, majd kitisztítják, illetve ha kell, kijavítják, ezután pedig összepárosítják őket: színben és mintázatban ugyan felemás, de méretben egyező párokká. A felemás kesztyűket aztán 5 fontért értékesítik, az ebből befolyó bevételek pedig a szervezet jótékonysági alapjába vándorolnak.

Az akcióval mókás és egyedi módon szeretnék felhívni a figyelmet a fenntartható fejlődésre és a környezet megóvásának fontosságára. A megvásárolt felemás kesztyűk viselésével pedig a tulajdonosok is kifejezhetik a környezettudatosság iránti elkötelezettségüket.

www.springwise.com, www.dothegreenthing.com

A Green Thing tagjai kinyilvánították: nem hogy nem haragudnának azért, ha más országok hasonló szervezetei "ellopnák" az ötletüket, hanem egyenesen örülnének neki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés