free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az elárvult kesztyűk újrahasznosítása

Borsa         Címkék: jótékonyság, kesztyű, környezetvédelem, pénz, újrahasznosítás 0 hozzászólás

Egy brit környezetvédő szervezet egyedi módon hívja fel a figyelmet a fenntartható fejlődésre: párjukat vesztett kesztyűket párosítanak újra.

A brit Green Thing nevű szervezet újrahasznosítja a párjukat vesztett kesztyűket. Önkéntes adományozóktól, illetve különféle intézmények - így például múzeumok vagy épp a Londoni Közlekedési Vállalat - talált tárgyak osztályairól gyűjtik be az elárvult kesztyűket, majd kitisztítják, illetve ha kell, kijavítják, ezután pedig összepárosítják őket: színben és mintázatban ugyan felemás, de méretben egyező párokká. A felemás kesztyűket aztán 5 fontért értékesítik, az ebből befolyó bevételek pedig a szervezet jótékonysági alapjába vándorolnak.

Az akcióval mókás és egyedi módon szeretnék felhívni a figyelmet a fenntartható fejlődésre és a környezet megóvásának fontosságára. A megvásárolt felemás kesztyűk viselésével pedig a tulajdonosok is kifejezhetik a környezettudatosság iránti elkötelezettségüket.

www.springwise.com, www.dothegreenthing.com

A Green Thing tagjai kinyilvánították: nem hogy nem haragudnának azért, ha más országok hasonló szervezetei "ellopnák" az ötletüket, hanem egyenesen örülnének neki.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés