free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beköszöntött a giccs főszezonja

Megyeri Nikolett         Címkék: dísz, étel, giccs, karácsony, környezetvédelem 6 hozzászólás

A mi kultúránkban a bő egy hónapig húzódó karácsonyi ünnepkör egyértelműen a giccs főszezonja is. Lehet kibontakozni, tobzódni. Mondjuk ezekkel…

Télapó itt van (kép 1), vécészőnyeg a subája… Avagy burkoljuk ünnepi díszbe még a mellékhelyiséget is! Mikulás-fóbiásoknak, illetve hóember-festisisztáknak hóemberes verzió (kép 2) dukál. Na és ha már, akkor legyen a papír is alkalomhoz illő: íme a Touching karácsonyi toalettpapír (kép 3), melynek a külleme még hagyján - bár a szempillás rénszarvas hátsó felének ábrázolása igazán explicitre sikeredett -, a valódi pláne itt abban van, amit a fotó nem tud megmutatni: a termék ugyanis karácsonyi süti illatú. Bizony ám!

www.gadgetgrid.com, www.trendhunter.com

S ha már a vécében is advent van, meg mindenütt, akkor nehogy már a számítógép maradjon ki! A Perpetualkid USB-s karácsonyi szettjével (kép 4) ez is megoldható. Laptop-használók számára már kevésbé praktikus.

www.random-good-stuff.com, http://s2.thisnext.com

Karácsony ünnepének vallási jellegére emlékeztet bennünket a betlehemi jelenet. A tárgykultúra azonban e téren is gondoskodik vadhajtásokról, mint például ez a konyhai időzítő Szűz Máriával, Józseffel és a Kisjézussal (kép 5). A betlehemi csillagnak sajna csak alul jutott hely, a szamár és a bari bárány között. De még így is örülhet, hogy egyáltalán, mert a pásztorok és a Három Királyok nem fértek fel egyáltalán.

www.ship-of-fools.com, http://mommylife.net,

Az előző cucc a jó ízlés és a kifinomultság megtestesülésének tűnik a zöldség-betlehem játékkészlethez (kép 6) képest. Nem a keresztények, hanem a gyerekek nevében kérjük ki magunknak, hogy ilyen holmi egyáltalán létezik!

www.trendhunter.com, www.strangecosmos.com,

Amikor pedig már azt hisszük, hogy ennél súlyosabb nemigen jöhet, akkor szembesülünk a fürdőkacsa-betlehemmel (kép 7). Ez az a kategória, amit nem lehet magyarázni… Nézegessétek! Fogadjátok be a látványt!

www.bigbadtoystore.com, http://ep.yimg.com, http://s.ecrater.com, www.infobarrel.com

A hagyományos üveggömb, az már smafu, amikor a jobb sorsra érdemes fenyőfára akaszthatunk akár sellőt (kép 8) is, vagy a köntösétől épp megszabaduló angyalt (kép 9), netán shoppingoló asszonyságot (kép 10). Esetleg dinoszaurusz-tojást (kép 11), melyből nyálkás, hunyorgó dínó-bébi bukkan épp elő… Vagy akár digitális kamerát (kép 12), pizzaszeletet (kép 13). Sőt, a legelszántabbak és a bizonytalankodók akár hanukkai menórát (kép 14) is…

www.mediabistro.com, www.hayneedle.com

Persze fokozni mindig lehet. Mindig van lejjebb, és mindig van fordítva is… A karácsonyfa sem kivétel ez alól. Íme a ChristmasTreeForMe fordított karácsonyfája zöldben (kép 15) és - megmondtuk, hogy minden fokozható - immár hófehérben (kép 16) is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés