free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Borsa         Címkék: , arckrém, bőrápolás, hyaluronsav, kozmetika 0 hozzászólás

Sokakban felmerült a kérdés, hogy mi az az anyag, ami az arckrémreklámokban összetevőként elhangzik, és jó a ráncok ellen. Utánajártunk, hogy mi a hyaluronsav.

A hyaluronsav egy természetes anyag, ami a testünkben található, pontosabban a kötőszöveteinkben. Az a különleges tulajdonsága, hogy rendkívül sok vizet képes megkötni. Rögtön megvan a megoldás, hogy miért ajánlják ráncok ellen, akár injekció formájában is. Ahogy korunk halad előre, egyre kisebb mennyiségben található meg a szervezetünkben, majd negyven körül felére csökken a termelődése. Ilyenkor jöhet egy aránylag új módszer, amivel visszajuttatják az anyagot a szakemberek. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy az ízületeinkre is jó hatással van, ezért érettebb korban akár fájdalomcsillapítóként is szokták alkalmazni, sőt, még a testépítők is felhasználják különböző formáit.

Hogyan segít?

A szakértők táborát két részre lehet osztani: vannak, akik szerint már az is segítséget nyújt a ráncok kezelésében, ha az első szarkalábak megjelenésekor elkezdjük kenni az arcunkat hyaluronsavas termékkel. Kicsit nehéz elképzelni, hogy ez hatásos lehet, lévén, hogy úgynevezett óriásmolekuláról van szó, amit csak úgy nem tud felszívni a bőrünk. Ezért többségében a beinjekciózására esküsznek.

www.hyaluronicacidcream.net, www.manufacturingchemist.com

Ez egy viszonylag új módszer, csupán két-három éve alkalmazzák, amelynek során egy sűrű gélt juttatnak be a kötőszövetekbe a ráncok mentén. Ez egy laboratóriumi körülmények közt előállított, nem állati eredetű anyag. Azért nem az eredetit használják, mert az túl hamar felszívódna a bőrünkben. Viszont az a jó hír, hogy nem vált ki allergiás reakciókat.

A kezelés

Az arc teljes felületén alkalmazható a kezelés. Nem kell tőle tartani, ugyanis fájdalommentes, és semmilyen nyoma nem marad. Apró tűszúrásokkal adagolják, attól függően, hogy mennyire mély barázdákat kell eltüntetni. A zselé kitölti magát a ráncot, és vízmegkötő hatása révén tovább simítja a bőrt. Azért csodákra itt sem lehet számítani. Akkor a leglátványosabb a változás, hogy ha még a kezdeti ráncok megjelenésénél bevetjük a módszert. Az sem elhanyagolható tényező, hogy ez nem örök életre szól, idővel felszívódik, legkésőbb egy-másfél év múlva újra fel kell töltetni, ha továbbra is sima bőrre vágyunk.

http://i.ehow.com

Ha nem szeretnénk úgy kinézni, mint egy-egy sztárocska, akinek a feje olyan érett korára, mint amit kivasaltak, de azért a pénzünkért némi eredményt is elvárunk, akkor feltétlenül egy bőrgyógyász-kozmetológust keressünk fel. Ha a szakember tapasztalt, és megbízható, akkor már az első konzultáció alkalmával el fogja mondani, hogy mit várhatunk a kezeléstől. Olyan ráncoknál ugyanis, amik már nagyon mélyek, vagy esetleg a bőr is meg van ereszkedve, nem hatásos megoldás.

Mennyibe fáj ez nekünk?

Mivel több cég is gyártja az anyagot, ezért az árak is igencsak változóak. Arról nem is beszélve, hogy nagyban befolyásolja a költségeket, hogy mennyi anyagra van szükség a feltöltéshez, és pontosan hol. Csak szemkörnyéki kezelést már tízezer forintért is találtunk, de az egész arc akár százezer forint felett is lehet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés