free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ünnepi ruhák vékony lányoknak

Borsa         Címkék: divat, karácsony, trend, ünnep, vékony 14 hozzászólás

Sokan gondolják, hogy a vékony lányok minden ruhát felvehetnek, pedig ez koránt sincs így. Most olyan ünnepi ruhákat mutatunk, amelyek ott erősítenek, ahol kell.

A vékony testalkatról általánosságban elmondható, hogy mindenki arra vágyik, hiszen miért sanyargatja magát az emberiség 70 százaléka, ha nem azért, hogy lefogyjon?! De a vékonyságnak is van egy olyan szintje, ami már nem irigyelendő, hiszen a domborulatok helyén látszódó csontokat már senki nem tartja annyira vonzónak. A következőkben olyan lányoknak választottunk ünnepi ruhákat, akiknek nem árt, ha a sok anyagréteg következtében pár kiló pluszt kapnak. Természetesen ezek a tanácsok érvényesek a kis mellű, és "deszka" felsőtestű lányokra is, ők is hasznosíthatnak ötleteinkből egy-két részletet, ha nem is veszik át egy az egyben az összeállításokat. Mindenki megnyugtatására közöljük, hogy ez a cikk egy sorozat első része, a későbbiek során tovább vesszük a különböző alkatokhoz passzoló ünnepi ruhákat.

Aranyfényben

Az ünnepi öltözékek alapja általában a fekete szín, ami nehezíti a helyzetünket, hiszen tovább slankítja a vékony modellt, ezért ezt ellensúlyozandó, a fekete mellé egy halvány arany árnyalatot, pezsgőszínt választottunk, ami kicsivel visszafogottabb, nem olyan harsány, mint az arany. A zakó fénylő anyaga szintén egy kicsit tompítja a fekete vékonyító hatását, emellett pedig elengedhetetlen az ünnepi hangulat megteremtésében. Egy fekete, elől ráncolt, ezáltal kicsit buggyos szoknyát adtunk hozzá, ami megtöri a merevséget, ugyanakkor kerekíti, nőiesíti is a csípő tájékát. Mindezt a pezsgőszínű - szintén - szatén felsővel koronáztuk meg, aminek nem csak a színe, hanem az anyaga és a fazonja is igazán alkalmi.  Ráadásul az idén ősszel nagyon divatos zsabó egy világos színű, extra változatával növeltük meg a mellek méretét.

Zakó: Amisu, New Yorker, pezsgőszínű felső: Ann Christine, New Yorker, szoknya: Tally Weijl, mintás harisnya: Calzedonia, táska: Király Bizsu, fülbevaló, karkötő: Furla, pezsgőszínű cipő: Buffalo


Nézegess ünnepi szetteket!

A harisnyáknál nyugodtan választhatunk érdekesebb mintázatút is, hogy valami extrémitást vigyünk az összeállításba. Mivel a felső világos színe összességében kevésbé van jelen, ezért a kiegészítőket is ebből a tónusból válogattuk, hogy ne legyen túl egyhangú a szett: a tűsarkú árnyalata szinte azonos vele, a kis retikül azonban már feltűnőbb arany színben játszik. A nagy zsabós nyakrész miatt nem vehetünk fel nyakláncot, ezért a nagyméretű fülbevaló és a három karika karkötő tökéletesen képviseli az ékszereket.

Charleston-hangulat

Az idei téli szezon egyik nagy visszatérője a charleston-stílus, amit itthon elsősorban a rojtos ruhák képviselnek. A spagetti pántos top, bár fekete színű, de a rojtoknak köszönhetően kiemeli a domborulatokat, és az egész felsőtestnek megnöveli a méretét. Mivel a felső szegélyében található egy vékony szatén csík, ezért a nadrágot is ilyen anyagból választottuk ki hozzá, ami fényességével szintén egy kicsit vastagítja a vékony combokat. Azért nem kell teljesen elrejteni a lábakat bő nadrágokba, nyugodtan vegyünk fel szűkített fazonú darabokat is, hiszen a vékony lábak mutatós lábak is egyben.

Rojtos top: Amisu, Evening, New Yorker, nadrág: Tally Weijl, piros harisnya: Calzedonia, fekete tűsarkú: Buffalo, piros táska: Király Bizsu, fekete karkötő: Furla, fekete többsoros nyaklánc: Tally WeijlA charleston igazi színe a fekete és a piros, ezért a kiegészítőket is ez alapján válogattuk össze, a nadrág alól kikandikáló piros harisnya elsőre meghökkentőnek tűnhet, de a piros kis kézitáskával együtt megteremtik az összhangot. A fekete bőr tűsarkú a rojtok mattságához illeszkedik, és egyben kicsit laposabb is, hogy ne nyújtsa tovább az alakot. Ehhez a nagyon extravagáns felsőhöz egy hasonlóan feltűnő nyaklánc illik, hogy kellőképpen tudjon érvényesülni, ezért vettük ezt a fekete köves, többszörös nyakbavalót, ami képes kiütközni a fekete háttér elől. A nyaklánc köveinek tört vonalát viszi tovább a karkötő, ami kicsit visszafogottabb méretű, hogy azért ne essünk túlzásokba sem.

Többrétegű flitteres

A komolyabb összeállítások után most következzék egy kicsit kislányosabb stílusú szett, ami nem csak színeinek, hanem a ruha fazonjának is köszönhető. A fekete többrétegű ruha anyaga kis méretű, kerek flitterekkel van kivarrva, amik szépen visszaverik a fényt, ezáltal lesz a matt ruha csillogó és elegáns. A több rétegű anyag pedig eleve garantálja, hogy kicsit kikerekíti viselőjét, hát még ha ilyen fénylő anyagról van szó! A most divatos flitterekhez egy jó tanács: figyeljük meg, hogy a flitteres anyagréteg alatt van-e még plusz betoldás, mert ha nincs, illetve ha nagyon vékony, akkor kényelmetlen, szúrós érzésben lesz részünk egész este a flittereknek köszönhetően, ezért mindenképpen próbáljuk fel, mielőtt megvesszük!

Flitteres ruha: Amisu, Evening, New Yorker, harisnya: Sarah Borghi, rózsaszín cipő: Buffalo, fekete-rózsaszín táska: Király Bizsu, nyaklánc: Tally Weijl, rózsa kitűző: Király Bizsu, fülbevaló: Furla, rózsaszín kendő: Bijou BrigitteA ruha stílusához hasonlóan egy púderrózsaszín árnyalatú cipőt választottunk, ami azonban tűsarka és csillogó lakk anyaga miatt már egyből nem olyan kislányos. A ruhához és a rózsaszín kiegészítőkhöz testszínű harisnyát választottunk, mert a fekete túlságosan komorrá tette volna az összképet, és a csupasz karok "villogtak" volna, de a testszínűből is a vékony, üvegszálas változatot, hiszen az illik az alkalmi megjelenéshez. A nyaklánc hosszával és szép fényével emelkedik ki a feltűnő flitterek közül, azért ne túlozzuk el a csillogást! Mivel a nyaklánc lefelé "terjeszkedik", ezért nyugodtan vehetünk hosszan lelógó fülbevalót, ami illik a nyakbavaló színéhez. A rózsaszín-fekete átmenetes kis táska összefogja a szett színeit, és nem mellesleg nagyon praktikus is, mobilt, iratokat és zsebkendőt is tárolhatunk benne.

A helyszín biztosításáért köszönet a Symbol-nak!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés