free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk télen színesben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, tél, utcánláttuk 20 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Eltemettük már többször, hiába: a lila még idén is élvonalbeli trendszín, legyen mély padlizsán vagy valamelyik friss, élénk árnyalat. Alanyunk is ügyesen válogatott: nagyon szépen kombinálta a világosakat a sötétekkel, a halványabb harisnya-kesztyű kettős jól működik a többiek mellett, a puha, meleg sálat meg különösen szerettük. Harmonikus, csajos szerelés.Próbálnánk valami pozitívummal kezdeni, de tényleg beletörik a bicskánk. Harisnyástul-bársonyzakóstul elhibázott a válogatás, úgy színekben, mint a fazonok tekintetében. Pedig látni, hogy a vidám narancsok valamiféle rendszerbe vannak illesztve, de ha megfeszülünk, akkor is csak annyit tudunk mondani: ez bizony kevés az üdvösséghez. Előnytelen és átgondolatlan az egész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés