free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú kabátban, csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, kabát, utcánláttuk 19 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Így van - remek, remek az egész. Bika erős a kabát: csajos, elegáns, határozott és szemrevaló egyszerre, a színe kicsit retrós, minket a hetvenes–nyolcvanas évek oldschool ballonkabátjaira emlékezetet - imádtuk. Az óriási gumicsizmát pedig azért, mert remek példa arra, hogy a sok színes "kortárs" mellett egy tök fekete is remekül tud mutatni, és bármennyire bohém, nem keveset hozzárak a cucc nőiességéhez.Az irányvonal teljesen jó, csak a végeredmény lett egy kicsit "trehány" és szedett-vetett. A kicsit munkásemberes bakancsból bánatosan buggyannak ki a begyömöszölt farmer ráncai, pedig a sálat és a kabátot szerettük. Talán szűkebb fazonokkal, egy elegánsabb lábbelivel és egy csinos táskával beljebb lennénk, mindenesetre ráférne az egész szerelésre egy minimális "nőiesítés". LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés