free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Julie Andrews visszakapja az énekhangját

Borsa         Címkék: egészség, énekesnő, énekhang, julieandrews, koncert 1 hozzászólás

Julie Andrews 1997-ben elveszítette az énekhangját, ám úgy tűnik, most visszakapja azt az orvosoktól. Jövőre koncertet ad Londonban.

Julie Andrews 2010 május 8-án Londonban, az O2 Arénában ad koncertet. A színésznő - aki olyan musicalfilmekkel vált világhírűvé, mint a Mary Poppins, A muzsika hangja vagy a Victor Victoria - még 1997-ben, egy műtét során veszítette el négy oktávos énekhangját, s azóta csak prózai szerepeket játszhatott, így például Clarisse királynőt a Neveletlen hercegnő-filmekben. Egy orvosi kutatócsoport azonban kifejlesztett egy olyan anyagot, amely a hangszálakba injekciózva visszaadja azok rugalmasságát, ezáltal a díva visszakaphatja az énekhangját. A jövő évi koncert hivatalos bejelentésének ténye pedig arra enged következtetni, hogy az innovatív eljárás működik.

www.sagawards.org

"Még egyszer fellépni a hazámban, a londoni színpadon csodálatos pillanat lesz. Számomra ott kezdődött minden" - áll a színésznő közleményében. A koncerten a brit királyi filharmonikus zenekar kíséri majd a sztárt, aki karrierjének legkiemelkedőbb dalai mellett néhány új szerzeményt is előad majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés