free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nelly Furtado nem vágyik Madonna nyomdokaiba

Borsa         Címkék: életkor, énekesnő, madonna, nellyfurtado, öregedés 1 hozzászólás

Madonnával ellentétben Nelly Furtado nem szeretne 50 évesen is huszonévesnek látszani. Ha lejár a szavatossága a szórakoztatóiparban, akkor visszavonul.

Nelly Furtado azt állítja, hogy ő bizony nem fogja 50 évesen is azért strapálni magát, hogy fiatalnak tűnjön - ahogy azt Madonna teszi - inkább felvállalja majd a korát. "Madonnától eltérően én nem vagyok hajlandó a nap huszonnégy órájában pilatesezni azért, hogy lassítsam a testem öregedését. Szívesebben ülök inkább a konyhában, teázom és süteményt eszem" - mondta a német Petra magazinnak adott interjújában.  

www.celebrity-gossip.net

"A szavatossági időm végül le fog járni" - látta be a 30 éves portugál-kanadai énekesnő, ez a tény azonban - legalábbis egyelőre - nem tűnik számára rémisztőnek, ugyanis nem áll szándékában élete végéig a nyilvánosság előtt maradni. A normális életet is kifejezetten szereti. "A turné után borzasztóan kimerült voltam, és vissza kellett találnom az egészséges hétköznapokhoz. Csirkelevest főztem a családomnak, és élveztem a mindennapi életet. A kicsi dolgok, amik boldoggá tehetnek, nagyon fontosak nekem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés