free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Forgatják a harmadik Szex és New York filmet?

Borsa         Címkék: film, mozi, sarahjessicaparker, sorozat, szexésnewyork 2 hozzászólás

Állítólag jelenleg nem csupán a második, hanem a harmadik Szex és New York mozifilm forgatása is zajlik. Az ok: a főszereplők öregszenek.

Az OK! magazin információi szerint nem csupán a második, hanem azzal párhuzamosan a harmadik Szex és New York mozifilmet is forgatják. Ezt a  messzemenő következtetést abból vonták le, hogy számos olyan jelenetről tudni már, melyek nem igazán illeszthetők bele abba a cselekménybe, amely a második rész forgatókönyvével kapcsolatosan kiszivárgott.

Az ok, amiért állítólag párhuzamosan forgatják a második és a harmadik részt az, hogy a főszerepeket játszó színésznők, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis és Kim Cattrall ne látszódjanak öregebbnek a majdani harmadik részben, mint a másodikban. Még akkor sem, ha a harmadikat csak évek múlva mutatják be.

www.wallpapergate.com

A sajtóban egyes források megerősítik, míg mások elszántan cáfolják a brit bulvármagazin értesüléseit, mondván, hogy a harmadik résznek még a forgatókönyve sincs kész, sőt, az sem biztos, hogy valaha egyáltalán lesz harmadik rész. Nos, a magunk részéről inkább ez utóbbiaknak hiszünk és őszintén szólva ebben is reménykedünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés