free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk előnyös szerelésben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, súlyfelesleg, utcánláttuk 26 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Mindig elmondjuk, tessék meghallani: nem főbűn a súlyfelesleg, és nem pécézünk ki senkit azért, mert egy tízessel több van rajta, mint amit a divatmagazinok előirányoznak. Megfelelően öltözködni viszont tudni kell. Alanyunk szerintünk jól válogatott: a szoknya remekül áll, diszkrét, és a megfelelő helyen karcsúsít, továbbá a zakó is és az alá húzott felső is előnyös választásnak bizonyul. Elegáns, nőies, öröm ránézni.Nem, sehogy sem jó ez a naci. Egyrészt rövid a szára, így inkább összetöpörít ahelyett, hogy nyújtana, másrészt feltűnő, fényes, és kifejezetten hangsúlyozza a combokat. Az élénk rózsaszín garbó sem a legjobb választás a fekete alá, mert kiemeli a derekat, erősíti, és ezt tovább tetézi, hogy a kabátka vastag (terebélyesebbnek tűnik ilyenben az ember), és rövidebb szárú a kelleténél. Apró hibák ezek, de sok múlik rajtuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés