free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Karácsonyra ajándéknak: 5 vastag harisnya

Borsa         Címkék: ajándék, divat, harisnya, karácsony, lista 2 hozzászólás

Körbenéztük, milyen vastag harisnyák közül válogathatnak, akik nem nadrágban töltik a telet. Íme az öt legszebb, amelyek karácsonyi ajándéknak sem utolsók.

Ma már olyan sok szép harisnya közül lehet válogatni, hogy vétek egész télen nadrágban járni, hiszen minden alkalomhoz megtalálhatjuk a megfelelő darabot. Itt persze nem azt mondjuk, hogy mínusz tíz fokban is mindenképpen erőltetni kell a harisnya-szoknya összeállítást, de amíg pluszok vannak, szerencsére megtehetjük. Összeállításunk kapcsán körbenéztünk a harisnyapiacon, és elmondhatjuk, hogy mivel a vastagabb, pamut daraboknál azt tapasztaltuk, hogy alig akad mintás darab - főleg barna, homokszínű és hasonló árnyalatokat találhatunk a kínálatban -, a kört ezért kibővítettük a kicsit vékonyabb, de még télen is viselhető harisnyákra a kört.


Divatosan csíkos - Calzedonia

Ebben a vastag pamutharisnyában idén nagyon divatos lehetsz, hiszen a tél színeiben pompázik, szürke alapon lila és rózsaszín csíkos. Finom, puha anyaga és természetesen mintája miatt is inkább laza viselet, kord- vagy farmerszoknyához illik. Arra figyelj, hogy mivel keresztbe csíkos, ezért csak akkor vedd fel, ha formás lábad van, hiába szürke az alap, az nem elég sötét ahhoz, hogy slankítson.
Sötét tónusú kárómintás - Calzedonia

A káróminta már pár éve jelen van a ruhatárunkba, ezért ha eddig nem szereztél be ilyen harisnyát, most tedd meg! Ez a kicsit sötétebb színvilágú darab csak egyszerűbb ruhákhoz illik, ne keverj hozzá másféle színeket és mintákat. Elegánsabb ruhákhoz is felveheted, de természetesen nem fogod azt a hatást elérni vele, mint egy üvegszálas harisnyával. Megfelelő színű farmer minivel és egy barna csizmával igazán jól nézhetsz ki benne. Az élre állított kockák szépen formázzák a lábat, még ha nem is tökéletes, akkor is javít rajta egy kicsit.


Divatos tengerészkék - Calzedonia

A tél egyik divatszíne a hűvös tengerészkék árnyalat, amit leginkább a feketéhez társítanak. Te is divatos lehetsz ebben a harisnyában, mintázata elől csíkos, ami nyújtja a lábat, az oldalán pedig élére fordított négyzetek vannak, amelyek szépen formázzák a vádlit. Mivel egyszínű, ezért színesebb ruhákhoz is felveheted, de a mintákkal csínján bánj, már így is kétféle van a harisnyán! Elegáns stílusú ruhákhoz is illik, vagány összeállítást kapsz, ha egy fekete magas derekú szoknyához veszed fel.


Visszafogott szürke - Calzedonia

A szürke - mint már említettük - a tél divatszíne, amellett igazán nőies is, ha a megfelelő színeket társítjuk mellé. Ez a virág és hullámmintás harisnya inkább lezserebb ruhákhoz illik, hiába vékonyabb az anyaga, egy kosztümhöz nem igazán passzol. A keresztbe minták azonban - rossz hír - szélesítik a lábat, és mivel világos árnyalatú ez a szürke, arról sem beszélhetünk, hogy egy kicsit visszafogja a sötét szín. Valami csajos ruhával, rózsaszín szoknyával vagy lila rövidnadrággal igazán jó összeállítás, bátran válassz hozzá színeket!


A vastag csíkos - Calzedonia

Úgy látszik, hogy az igazán vastag harisnyák vagy egyszínűek, vagy csíkosak az idén, mint ez a sötétkék alapon fekete és ezüst csíkos darab. Inkább egy gyerekharisnyára emlékeztet a stílusa, de egy minivel rögtön félresöpörhetjük ezt a benyomást. Nagyon vastag és puha, ezért hosszabb szabadban eltöltendő programhoz is felveheted, nem fogsz benne fázni. Egy világosabb vagy élénkebb színű lábszárvédővel feldobhatod, ha nagyon komornak tartod az összképet.
Nézegess vastag harisnyákat!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés