free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: 2010, tavaszi kollekciók

Borsa         Címkék: 2010, cucckereső, divat, ruha, tavaszi 4 hozzászólás

A 2010-es tavaszon csíkokba és virágmintákba borulunk, legalábbis akkor, ha követjük a divatot. Tavaszi kollekció körkép, a budapesti ruhaboltokból.

A ruhaboltokba megérkeztek a tavaszi kollekciók első eresztései, amelyekből már messzemenő következtetéseket vonhatunk le arra vonatkozóan, hogy a következő hónapokban mit fog hordani az, aki trendi szeretne lenni. Körülnéztünk, elmondjuk.  

Az előttünk álló szezon slágermintái egyértelműen a széltében futó csíkok és a virágminták lesznek. A csíkok - legalábbis egyelőre - főleg fekete-fehérek, sötétkék-fehérek vagy szürke-feketék, sűrűségük, vastagságuk viszont szinte márkánként eltérő. A virágminták szintén igen változatosak: a konyharuhák mintázatát idéző, retrós stílustól kezdve a nagy műgonddal megrajzoltakon át, a festményszerűekig mindenféle virágmintával találkoztunk. Emellett az előző szezonokból velünk maradtak a kockák és a párducminták.Színekben az évszakváltás ellenére is tartja magát a szürke és a fekete, emellett becsatlakoznak a bézs, drapp és camel színek, az üdébb rózsaszín és barackos árnyalatok és a farmer-, valamint tengerészkékek. Emellett - bár az előzőeknél diszkrétebben, de - a fekete-fehér irányvonal is érezhetően jelen van.

Továbbra is, sőt egyre inkább menők a bő, lágy esésű, "Flashdance" stílusú felsőrészek, a denevérujjak, az ejtett nyak- és vállmegoldások. Több márka kínálatában megtalálhatók ugyanakkor az olyan testre simuló felsőrészek is, amelyeknek közös jellemzője a vállban húzott, puffos ujj. Divatosak maradtak a tunikák, ingruhák és pólóruhák is, utóbbiak szinte kötelezően vastag övvel kiegészülve. A blúzoknak pedig továbbra is tartozéka a finomabb vagy akár feltűnőbb, zsabós díszítés.Nadrágfazonok tekintetében újdonság gyakorlatilag nincs: a legtrendibb idén tavasszal egyértelműen a farmer leggings lesz, az egyszerű feketétől, farmerkéktől kezdve a merészebb, párduc- esetleg virágmintás változatokig. Érezhetően feljövőben van emellett a répanadrág, és úgy tűnik, a háremgatyák is kitartanak még. Egyenes szárú-, pláne pedig trapéz vonalú nadrágot viszont legfeljebb a basic kollekciókban találhatunk, ha egyáltalán.

Biztosra vehető, hogy a 2010-es tavaszi-nyári szezon jellegzetes darabja lesz a '2in1'- ruha, melyben egy felső- és egy attól eltérő színű szoknyarészt varrtak egybe. Ilyen típusú ruhát kivétel nélkül az összes meglátogatott üzletben láttunk, hol egyszerűbb, hol bohókásabb, hol elegánsabb változatokban.A legdivatosabb szoknyák a következő hónapokban a magas derekú, illetve a vastag gumibetétes derekú modellek lesznek. A 2in1-ruha hatás "előállítható" lesz úgy is, hogy egy ilyen szoknyába egyszerűen betűrünk egy arra alkalmas, vékonyabb topot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés