free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: 2010, tavaszi kollekciók

Borsa         Címkék: 2010, cucckereső, divat, ruha, tavaszi 4 hozzászólás

A 2010-es tavaszon csíkokba és virágmintákba borulunk, legalábbis akkor, ha követjük a divatot. Tavaszi kollekció körkép, a budapesti ruhaboltokból.

A ruhaboltokba megérkeztek a tavaszi kollekciók első eresztései, amelyekből már messzemenő következtetéseket vonhatunk le arra vonatkozóan, hogy a következő hónapokban mit fog hordani az, aki trendi szeretne lenni. Körülnéztünk, elmondjuk.  

Az előttünk álló szezon slágermintái egyértelműen a széltében futó csíkok és a virágminták lesznek. A csíkok - legalábbis egyelőre - főleg fekete-fehérek, sötétkék-fehérek vagy szürke-feketék, sűrűségük, vastagságuk viszont szinte márkánként eltérő. A virágminták szintén igen változatosak: a konyharuhák mintázatát idéző, retrós stílustól kezdve a nagy műgonddal megrajzoltakon át, a festményszerűekig mindenféle virágmintával találkoztunk. Emellett az előző szezonokból velünk maradtak a kockák és a párducminták.Színekben az évszakváltás ellenére is tartja magát a szürke és a fekete, emellett becsatlakoznak a bézs, drapp és camel színek, az üdébb rózsaszín és barackos árnyalatok és a farmer-, valamint tengerészkékek. Emellett - bár az előzőeknél diszkrétebben, de - a fekete-fehér irányvonal is érezhetően jelen van.

Továbbra is, sőt egyre inkább menők a bő, lágy esésű, "Flashdance" stílusú felsőrészek, a denevérujjak, az ejtett nyak- és vállmegoldások. Több márka kínálatában megtalálhatók ugyanakkor az olyan testre simuló felsőrészek is, amelyeknek közös jellemzője a vállban húzott, puffos ujj. Divatosak maradtak a tunikák, ingruhák és pólóruhák is, utóbbiak szinte kötelezően vastag övvel kiegészülve. A blúzoknak pedig továbbra is tartozéka a finomabb vagy akár feltűnőbb, zsabós díszítés.Nadrágfazonok tekintetében újdonság gyakorlatilag nincs: a legtrendibb idén tavasszal egyértelműen a farmer leggings lesz, az egyszerű feketétől, farmerkéktől kezdve a merészebb, párduc- esetleg virágmintás változatokig. Érezhetően feljövőben van emellett a répanadrág, és úgy tűnik, a háremgatyák is kitartanak még. Egyenes szárú-, pláne pedig trapéz vonalú nadrágot viszont legfeljebb a basic kollekciókban találhatunk, ha egyáltalán.

Biztosra vehető, hogy a 2010-es tavaszi-nyári szezon jellegzetes darabja lesz a '2in1'- ruha, melyben egy felső- és egy attól eltérő színű szoknyarészt varrtak egybe. Ilyen típusú ruhát kivétel nélkül az összes meglátogatott üzletben láttunk, hol egyszerűbb, hol bohókásabb, hol elegánsabb változatokban.A legdivatosabb szoknyák a következő hónapokban a magas derekú, illetve a vastag gumibetétes derekú modellek lesznek. A 2in1-ruha hatás "előállítható" lesz úgy is, hogy egy ilyen szoknyába egyszerűen betűrünk egy arra alkalmas, vékonyabb topot.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés