free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A divat őrültségei 2011-ben

Borsa         Címkék: 2011, bizarr, divat, kirakat, kishír 0 hozzászólás

A 2011-es év a divatban az őrültségekről és a szokatlan alapanyagokról szólt. A jak és tehén mellbimbókból készült ruha az egész világ gyomrát felforgatta.

Amikor 2010-ben Lady Gaga nyers húsból készült ruhában jelent meg a színpadon, úgy gondoltuk, ennél őrültebb már nem lehet a divat. Tévedtünk. Összegyűjtöttünk néhány olyan 2011-ben napvilágot látott, bizarr alkotást, amiket valószínűleg kevesen viselnének szívesen. Rachel Friere tervezőnő 3000 jak és tehén mellbimbóból készített - egyébként meglepően mutatós - ruhákat, a The Rodnik Band márka kizárólag flitterek felhasználásával WC-csészét vagy meztelen testet imitáló kreációkat alkotott, Kerry Howley ékszertervező pedig fodrászszalonokban kidobásra ítélt hajhulladékból csinált couture nyakláncokat. A Diesel üvegdarabokból összerakott bikinije még a testi épségünket is veszélyeztetheti, Kristin Cavallari - aki a kreációt viselte a kifutón - ugyanis azt nyilatkozta, a bikini öt perc viselés alatt össze-vissza vagdosta a bőrét.A legmókásabb alkotás szerintünk a Teija Vesterbacka által viselt Angry Bird estélyi volt (a férje a játékot megalkotó vállalat vezetője), a leghasznosabb pedig az a napelemes bikini, ami nem csak szép, de a napon sütkérezve elég energiát gyűjt össze MP3 lejátszónk vagy mobilunk működtetéséhez is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés