free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2011-re várható 5 mikrotrend

Borsa         Címkék: 2011, divat, kirakat, lista, trend 5 hozzászólás

Úgy tűnik, hogy 2011-ben újra trendi lesz a törpesarkú cipő és az élénk kék szemhéjfesték. Akad azért jó hírünk is… Lista következik.

2011-ben jó eséllyel több olyan elem is visszakerül a divatba, melyek évek óta nem csupán, hogy nem voltak menők, de egyenesen a divatbűn kategóriában tartottuk őket számon, mégpedig nem ok nélkül. Persze azért jön olyasmi is, amit már sokan, régóta várunk.

Bő nadrágszár

Kezdjük is a legjobb hírrel. A cicanadrágok túlságosan hosszúra nyúlt uralkodása és az olyan viszonylag gyorsan múló irányzatok után, mint például a basagatyák  trendje, ebben az évben nagy valószínűséggel már tényleg visszatérnek a divat fősodrába a trapéz-, illetve a bő szárú nadrágfazonok. Csak remélni merjük, hogy a trend hazánkban is minél hamarabb megmutatja majd magát az utcai divatban.Eklektika

Menő lesz az elvileg össze nem illő anyagok, színek, szabások és minták merészen eklektikus kombinálása, ami persze nem tévesztendő össze az igénytelen, összedobált öltözködéssel. Egy ilyen szettet stílusosan kivitelezni bizony fokozottan nehéz és csak az egészen kifinomult ízléssel rendelkezőknek sikerülhet megfelelőképpen.
Törpesarkak

A magas termetű, de a magassarkú-hordásról lemondani nem kívánó csajokon kívül gyakorlatilag mindenki számára abszolút előnytelen, magában is esetlen, a lábfej méretét optikailag növelő törpesarkú cipők újra támadnak. A - hivatalosan - 3,5-5 centis sarokmagasságú lábbelik mindenféle kivitelben trendik lesznek, a rohangálós papucstól az ünneplős cipőig. A legdivatosabb pedig a képen látható, elöl zárt, hátul pántos fazon lesz.Hátul hosszabb

Szoknyákon és egyeberuhákon is gyakran felbukkan majd, az elöl rövidebb, hátul hosszabb szoknyaszabás. Az eltérés mini-midi és mini-maxi változatokban egyaránt trendi lesz. A kifejezetten formás lábú, keskeny csípőjű nőtársak máris kezdhetnek örülni.


Színes szemhéjfestés

A tavaszi-nyári szezon vezető sminktrendje lesz a feltűnően színes szemhéjfestés. Aki affinitást érez, olyan árnyalatokat is bevállalhat majd, melyek a szemhéjakon kifejezetten szokatlannak tűnnek, esetleg hosszú ideje a “nem ajánlott” kategóriába tartoznak: a két legdivatosabb szín a sárga és a nyolcvanas éveket idéző élénk kék lesz.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés