free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Trendelőrejelzés: Mi menjen, mi maradjon?

Borsa         Címkék: divat, kirakat, kishír, trend 1 hozzászólás

Vannak olyan trendek, amik hordhatatlanságuk miatt csak egy szezont élnek meg. A szakértők a jövő tavasz/nyári kollekciók érkezésével azt latolgatják, mi marad és mi megy.

A héten elkezdődnek a jövő tavasz/nyári kollekciókat bemutató divathetek (az első mindjárt New Yorkban lesz), a trendszakértők pedig azt próbálják megtippelni, mik azok a trendek, amik továbbra is velünk maradnak majd, és mik voltak csupán rövid életű fellángolások. Ahhoz, hogy egy-egy divattervezők által megálmodott trendből valóban utcai divat legyen több szezonnak kell eltelnie (különösen hazánkban), a tervezőknek pedig kitartónak kell lennie, hogy meggyőzzenek minket extra szűk fazonú farmereink lecserélésére és bőszárú darabok beszerzésére. A szakértők szerint hiába voltak tele tavaly ilyenkor a kifutók fehérrel vagy gyümölcs-mintás ruhákkal, az utcára valószínűleg sosem jutnak el ezek a trendek, mert kevesen vállalják be a viselésüket, ezzel szemben arra számíthatunk, hogy az idén megvásárolt színes nadrágunkat és pólónkat jövő nyáron is viselhetjük majd. A furcsa cipő, a flatform (vízszintes platform) is divatban marad (sőt, egyre jobban terjed majd) az előrejelzők szerint a 70-es évekkel egyetemben, a punk-korszaknak azonban valószínűleg vége, így a nyári bőrcuccaink a szekrényben várhatják majd, amíg újra divatba nem jönnek.Mindez persze csak a trendkutatók véleménye, néhány héten belül - a nagyobb divathetek után - teljes képet kapunk majd arról, merre halad a divat, addig azonban reménykedjünk, hogy a tervezők meghagyják nekünk a kényelmes és nőies 70-es éveket maxiszoknyástól, lengő farmerestől és masnis blúzostól, legalább néhány szezonon át.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés