free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: 2in1-ruha

Borsa         Címkék: 2in1, cucckereső, divat, ruha, szoknya 5 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal 2in1-ruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az idei tavaszi-nyári szezon divatjának gyakorlatilag kikerülhetetlen darabja lesz a 2in1-ruha, vagyis az olyan egyberuha, amely színében és/vagy anyagában eltérő felső- és szoknyarészből áll. Megnéztük, hogy milyen modellek közül válogathat az, aki máris szeretne beszerezni egy ilyen ruhát. Összességében nem vagyunk elégedettek, ugyanis bár mennyiségileg nagy a választék, mégis meglehetősen nehéz olyan modelleket találni, melyek mind anyagukban, mind szabásukban valóban ízléses, stílusos párosítások. A szürke és a fekete szín túlsúlya egyértelmű, a tarkább, színesebb darabok egyelőre jellemzően hiányoznak a kínálatból.

Íme, egy tipikus darab: vékony, kötött, pulóverszerű szürke felsőrész, szűk, magasított derekú, fekete pamutszoknyával. Egyszerű, a 2in1-ruha kategóriáján belül Basic jellegű darab, melyet épp emiatt sokféle alkalomra felvehetünk az irodától a színházlátogatásig. Azért, hogy ne legyen unalmas, válasszunk hozzá karakteresebb kiegészítőket: mivel háromnegyedes ujjú, ezért jól illenek hozzá a feltűnő karkötők, karórák, a magasított derékrészre pedig egy szélesebb öv kívánkozik.Következő választottunk több idei trendet is egyesít, hiszen a felsőrész csíkos és denevérujjú, a szoknyarész pedig szűk és magasított derekú. Akinek a denevérujjas szabás nem szimpatikus, a csíkok viszont igen, annak pedig ezt a szűk, pánt nélküli felsővel készült verziót ajánlhatjuk. Bár ezek a modellek melegebb időben lesznek majd igazán praktikusak, akár már most is hordhatjuk őket: a denevérujjú alá vegyünk egy vékonyabb, színben harmonizáló garbót, a pánt nélkülit pedig kardigánnal vagy blézerrel kombinálhatjuk. A ruhák egyhangú színvilágát élénk színű - főleg piros, pink vagy sárga - kiegészítőkkel dobhatjuk fel.
Lelőhelyek, árak:
Szürke-fekete: Mango, 11 995 forint
Denevérujjú, csíkos: Zara, 8990 forint
Pánt nélküli, csíkos: New Yorker, 5990 forint

Ez a szürke, húzott ujjú, pamut felső- és farmer szoknyarész kombinációjából álló modell azoknak lehet ideális, akik a lazább, bohókásabb öltözködési stílust részesítik előnyben. A ruhához gyárilag járó fekete, gumis övet érdemes lecserélni egy vidámabb darabra, a ruha kivágása pedig szinte megköveteli, hogy valamilyen feltűnőbb nyakláncot válasszunk hozzá.Bár ezekből egyelőre kevesebb van, de kaphatók olyan 2in1-ruhák is, melyeknek a szoknyarésze a hangsúlyosabb, s ezeken valamilyen titokzatos okból már élénkebb színek és minták - például virágminták - is megjelennek. A képen látható két modell akkor mutat a legjobban, ha a szoknyarész mintájának valamely színével harmonizáló nyaklánccal, fülbevalóval, illetve karkötővel viseljük, öv viszont ezekre nem kívánkozik. Ha fekete kardigánt vagy blézert választunk hozzájuk, akkor az összhatás komorabb, de elegánsabb lesz. Ha viszont a szoknya valamelyik színéhez illő - de mindenképp egyszínű - kardigánnal vagy blézerrel kombináljuk, akkor a szett élénkebb, tavasziasabb lesz.
Lelőhelyek, árak:
Szürke-farmerszoknyás: 9995 Stradivarius, forint
Pánt nélküli, színes szoknyás: Bershka, 8995 forint
Rövid ujjú, színes szoknyás: Oviesse, 11 995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés