free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ajándék, aminek biztos örül a férfi

Brabham         Címkék: ajándék, férfi, lista, púder 1 hozzászólás

A nők többségének nem okoz gondot az ajándékozás, de a férfiak néha kiismerhetetlenek tudnak lenni. Most elmondják, mégis mit szeretnek kapni.

Az ajándékozás inkább a férfiak számára embert próbáló feladat, mert a nők a kiválasztástól a csomagolgatáson keresztül az átadásig élvezik az egész folyamatot, és érzékük is van hozzá. Ettől függetlenül sok csaj tud tanácstalanul kíváncsiskodni, hogy mégis mit szeretnek a pasik ajándékba kapni, úgyhogy összeült a férfitanács, és adott öt választ kérdésre.

Mindent, ami folyik

Elcsépelt vagy sem, ezzel nem lehet melléfogni – a kijelentést több száz férfival is alá tudjuk támasztani, ha kell. Kettő ugyan van köztük, akik nem nagyon isznak alkoholt, de megsértődni még ők sem fognak, az biztos. Olyan ez, mint a nőknek a virág – és hogy őszinték legyünk, még a típussal sem kell annyira foglalkozni, mert míg a csajok ajándékozásánál komoly gondot tud jelenteni, hogy „vajon szereti-e a gerberát és gyűlöli-e a szegfűt”, addig a férfiak általában mindenivók. Persze azért borból a termelőit, és rövidből ne a matrózitalt, ha szabad kérni…

Jegyeket, bérleteket

Lehet, hogy nem úgy tűnik, de valahova minden férfi szeret eljárni a kocsmán kívül is, legyen az akár focimeccs vagy koncert – sőt az élményt sokszor többre is értékeljük, mint egy kézzelfogható tárgyat, úgyhogy ilyesmiben is érdemes gondolkodni. És még mielőtt bárki bármit mondana, szólhat az a jegy színházba vagy múzeumba is, mert oda is szívesen megy a férfinép nagyobb többsége. A baj többnyire nem a programmal van, és még csak nem is azzal, hogy hogyan kell felöltözni, hanem egyszerűen azzal, hogy nincs idő/kedv/lehetőség utánajárni, mikor és hova lehetne/kéne menni. Figyelem: az ilyen ajándék a „veled olyan nehéz kimozdulni, mi már nem is járunk sehova” című női problémára is megoldást jelent.

Karórát

Volt idő ugyan, amikor mindenki lecsatolta, és a mobilját nézegette, de azóta sok víz lefolyt a Dunán, és most megint egyre többen hordják – annyira meg még a férfiak is figyelnek, hogy ezt észrevegyék, úgyhogy akinek nincs, az is akar. Na jó, talán azok nem, akik teljesen és tökéletesen süketek a divatra, de az még nagyobbrészt őket is le fogja venni a lábukról, hogy kütyüről van szó, aki meg még ebbe a kategóriába sem esik bele, az tuti, hogy bomlik a régi, háború előtti darabokért vagy a szovjet ipar műremekeiért. Ez persze a többihez képest egy kicsit drágább ajándék, de nem kell rögtön sokszázezres darabokban gondolkodni.

Valamit magadnak

Aminek aztán a férfi is örülhet. Muszáj idéznünk az ötlet gazdáját, mert válaszáról ugyan nehéz eldönteni, hogy brutálisan vagy inkább gyermekien őszinte, de bármely minőségében sokat mond: „Legjobb tudomásom szerint egy jó kis plüssborítású bilincsből még soha sehol nem lett baj”. Na igen, szóval tetszik érteni, miről van szó. Persze elragadtatnia senkinek nem kell magát, mert a gagyi latex nővérkeruhának és a többi marhaságnak a többség nem fog örülni, de szerintünk azt azért nagyjából mindenki be tudja lőni, hogy a partnere mit szeretne és mit nem.

www.moblog.netSzemélyre szóló ruhadarabot

Nyakkendőt ajándékozni béna dolog. „Legszebb öröm a söröm” feliratú pólót is. Egy csomó férfi tesz is rá magasról, hogy mit hord. Azonban még ők is tudnak örülni egy eská kötött sálnak vagy sapkának, hogy csak apróbb dolgokat mondjunk. Ha pedig a kötözködés nem megy, egy egyedi, találó mintával ellátott póló is megteszi, olyat meg már minden sarkon lehet csináltatni. El sem hinné az ember, hogy az öltözködésükben egyébként hanyag férfiak mennyire nagy becsben tudnak tartani egy-egy ilyen ruhadarabot, és milyen érzelmi reakciókat tud előhozni belőlük, ha igazán a magukénak érzik – ezt most megint számtalan élő példával tudnánk alátámasztani, és csak azért nem több százzal, mert sok férfiismerős csajának még nem jutott eszébe ez az ötlet. Na de majd most.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés