free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ámokfutó celeb

Borsa         Címkék: amywinehouse, charliesheen, katemoss, kultúrtripp, lista 0 hozzászólás

Charlie Sheen nincs egyedül: akad még jó pár sztár, akik teljesen elvesztették az irányítást az életük felett. Az öt legmeredekebb sztorit idézzük fel.

Sztárnak lenni senkit nem tanítanak. Ettől függetlenül egész sokan tudják viszonylag botránymentesen élni az életüket, mások pedig úgy csinálnak sportot a hedonizmusból és a felháborító cselekedetekből, hogy a végén már kifejezetten tisztelni kezdi őket az ember. Akadnak viszont olyanok is, akiknek beletörik a bicskájuk abba, hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek, és pillanatok alatt elvesztik az uralmat az életük felett. A téma ügyeletese most épp Charlie Sheen, de persze megvannak a jogelődei – úgyhogy idézzük is fel a közelmúlt legkeményebb sztorijait.

Amy Winehouse

Klasszikus eset, ha szabad így fogalmazni, hiszen szinte azonnal elszakadt nála a cérna, amikor híres lett. Eleinte még baromi vagánynak tűnt a dögös hangú, matróztetoválásokkal dekorált pimasz maca figurája, de aztán egyre unalmasabb és antipatikusabb lett. Túladagolásban valószínűleg ő a rekorder, mert összesen négyféle anyagot találtak a szervezetében, amikor benézett a túlvilágra, ezen kívül pedig volt néhány testi sértési ügye, sétált hajnalban mezítláb, farmerben és melltartóban, aludt el interjú közben, zakózott a színpadon, adott értékelhetetlen koncerteket, és a viharos házasságának is köszönhetünk egy rakat bulvársztorit. Az pedig vitathatatlan, hogy róla készültek a legförtelmesebb fotók a súlyos időszakban: homályos tekintete, torzuló arca és topissága – sőt mondjuk ki, mosdatlansága – már-már legendás volt.

Pete Doherty

A következő delikvensnek egyértelműen a Babyshambles frontemberének kell lenni, ő ugyanis amolyan mestere és mentora volt a kicsapongásban Winehouse-nak. Egyszer valami buliban össze is gabalyodtak – a közös fotóikkal az Addams Familyben azonnal szerepet kapnának, mert két lápi szörny is jobban mutat együtt, mint ők a keresztbe álló, táskás szemeikkel, piszkos körmeikkel, szakadt ruháikkal és zilált hajaikkal. Dohertyt drogügyek miatt egyébként még Winehouse-nál, sőt egy átlagember ágynemű-cseréinél is gyakrabban tartóztatták le: egyszer még az is összejött neki, hogy egy tárgyalásról kilépve, a felmentő ítélet után rögtön újra megbilincselték, mert a bíróságra is némi kábítószerrel a zsebében ment be. Ezenkívül többek között meglopta a saját zenésztársát, egyszer pedig saját bevallása szerint majdnem leugrott egy épület tetejéről – ja, és persze amellett, hogy összecsőrözött Winehouse-zal, kapcsolatban élt a másik díszpinttyel, Kate Moss-szal is.

Kate Moss

Úgyhogy akkor rá is térhetünk a szupermodellre. A többiekhez képest talán kispályásnak tűnik, de azért van mit mutatnia neki is. Manöken létére például gyakrabban fotózzák cigarettával a szájában és pohárral a kezében, mint egy rocksztárt, és ez nem is véletlen, hiszen többnyire rocksztárokkal randevúzik, szokott lemezeken is szerepelni, és ő maga is úgy él, mint egy zenész. Vagy inkább úgy, mint némely zenészek, egész konkrétan a legelvetemültebbek, egyszer ugyanis állítólag 40 perc alatt öt csík kokaint sikerült eltüntetnie, ami azért elég durva. (Hogy ezzel pillanatokon belül elvesztett egy négymillió fontos megbízást, majd még kettő másikat, az meg pláne.) Étvágya a szerelemben is nagy, félrelépéseiről szintén sokat lehet hallani – illetve hát mondjuk ki, fűvel-fával összefekszik.

Lindsay Lohan

Valaha állítólag tiniszínészként kereste a kenyerét, azonban aki nem a megfelelő időben volt tini, az inkább az ittas vezetések és az elvonókúrák királynőjeként ismerte meg. Börtönökben és rehabilitációs központokban egyforma magabiztossággal mozog, 90 napos lecsukása kisebbfajta rekord volt. Egy időben ha úgy volt, hogy bulizni megy, akkor gyakorlatilag készen is állt a téma másnapra a bulvárlapoknak – és általában úgy volt, mert nagyon szerette markolászni a koktélpoharat. Paris Hiltonon kívül nála elvetemültebb és rosszabb particsajt aligha lehet mondani, így természetesen róla is komoly vicsorgó-bandzsító galériák készültek a lesifotósoknak köszönhetően. A magánéletébe inkább bele se menjünk, mert az egy külön regényfolyamot ölel fel, ami olyan hosszú és bonyolult, mint Marx és Engels összes műve.

Britney Spears

Erős a mezőny, de a szende popszűzből lett cunci kis diszkóanyuka kiborulásánál hajmeresztőbb sztorit aligha látott a világ. Róla eredetileg még csak azt sem gondoltuk, hogy két pohárnál többet meg tud inni bármiből, de mire odáig jutottunk, hogy kopaszra borotválta a fejét, majd elbarikádozta magát a házában a gyerekeivel, inkább már azt nem akartuk elhinni, hogy ő énekelte azt az aranyos kis upszizós számot. Ha ezt a nyiratkozást nézzük, vagy mondjuk azt, hogy egyszer kitalálta: pincérnő lesz, esetleg felidézzük visszatérő tántorgását a 2007-es MTV VMA-n, akkor egyértelmű, hogy kreativitásban csak ő veheti fel a versenyt Sheennel. Kiemelni azonban nemcsak ezt érdemes, hanem azt is, hogy a talpra állásban szintén éllovas, másokkal ellentétben neki ugyanis sikerült kijönni a gödör mélyéről, és ezért csak elismeréssel adózhatunk előtte.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés