free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 híresen kegyetlen nő

Borsa         Címkék: kegyetlen, kultúrtripp, lista, 2 hozzászólás

Ha egy nő bosszút akar állni, annak nagyon könnyen rossz vége lehet. Az alábbi öt történetnél jobb igazolás ehhez nem is nagyon kell.

Minden párkapcsolat tündérmesének indul, de némelyik egy idő után rémálomba fordul. Az egyik esetben évek, a másikban csak órák telnek el, emitt van oka a szörnyű fordulatoknak, amott látszólag nincs – és bár sokszor úgy tűnik, hogy csak a férfiak lehetnek bűnösök, néha a nők is hihetetlen kegyetlenségről tudnak számot adni. Az alábbiakban erre következik öt hajmeresztő példa.

Tracey Davies

Mark Coghill soha nem felejti el a 45. születésnapját, az egyszer biztos, partnere, Tracey Davies ugyanis azzal lepte meg, hogy csókolózás közben leharapott egy darabot a nyelvéből. A pár hirdetés útján ismerkedett össze, és az ominózus ünnepnapon mindketten jócskán felöntöttek a garatra, ami az alkoholizmusból éppen kigyógyulóban lévő nőből előhozta a szörnyeteget: először dühöngeni kezdett, hogy nem sikerül teherbe esnie, majd magához vonta a lenyugtatásán igyekvő férfit, csókot kért tőle, és akcióba lendült. Coghill beszámolója szerint Davies a kiharapott nyelvdarabot a földre köpte, majd „elégedett hangot adott, mint amikor az ember megiszik egy teát azután, hogy pár napig nem volt rá lehetősége”. A férfi nyelvét az orvosok a fertőzésveszély miatt nem tudták megmenteni, a bíróság a csonkolás bűnét három év börtönre taksálta.

Kira V.

A partnerük péniszére támadó nőkről szóló sztoriknak kis túlzással se szeri, se száma. Volt, aki leharapta, volt, aki meggyújtotta a hűtlen vagy szakítást kezdeményező férfi nemi szervét, megint más puszta kézzel tépte le partnere heréit, de a leggonoszabb mind közül talán mégis az orosz Kira V., aki robbantott. Méghozzá előre megfontoltan, hidegvérrel, ugyanis miután szembesült vele, hogy élete nagy szerelme nem akarja feleségül venni, sőt inkább szakítana, és visszamenne a gyermeke anyjához, búcsúvacsorára hívta a férfit, leitatta, majd amíg aludt, petárdákat kötözött a szerencsétlen nemi szervére, és begyújtotta őket. Az Alik nevű férfi életéért hosszan küzdöttek a kórházban, a nőt pedig 12 évig tartó szabadságvesztéssel fenyegető perbe fogták – a további részletek nem ismertek, de ez talán nem is olyan nagy baj.

Dawnell Batista

Leharapott, lerobbantott, leégetett és letépett testrészekről viszonylag sok történet szól, önként átadott szervről viszont csak egy, mégpedig a Batista házaspáré. A sztori első fele mesébe illő: a feleség, Dawnell súlyos veseelégtelenségben szenved, az orvosként dolgozó férj, Richard pedig saját maga lesz a donor. A szó szerint testi-lelki kapcsolat azonban nem sokkal ezután drámai fordulatot vesz: a nő csalni kezdi az életét megmentő férjét, majd amikor beindul a válás, megvonja tőle még a gyerekeik láthatását is. Ha pedig ez így még nem lenne elég, nemcsak Dawnell Batista kegyetlen és szívtelen a sztoriban, hanem Richard is, mert ő meg erre bejelenti, hogy akkor kéri szépen vissza a veséjét, vagy az ellenértékét, ami úgy másfél millió dollár. Hogy ilyen szépen összeillő emberek miért mennek szét? Szinte érthetetlen.

Vicki Lowing

Mint az iménti példából látható, nemcsak fizikai kegyetlenségekről lehet beszélni – megalázó húzásokból is van pár raktáron. Ilyet követett el az ausztrál Vicki Lowing is, aki egy krokodil miatt dobta ki otthonról a férjét. A veszélyes állatot Lowing asszony a küszöbén találta, befogadta, és házi kedvencként kezdte nevelni, férje azonban egy idő után megelégelte a dolgot. No nem azt, hogy a ház Fifikéje emberevő, hanem egyszerűen azt, hogy a neje vele már alig törődik a hüllő miatt, de ez mindegy is, mert a sztori vége az lett, hogy szépen el kellett költöznie, a feleség ugyanis kijelentette: „egy férj tud magáról gondoskodni, a krokodilom viszont nem tud magának ebédet főzni”. Nos, ez is egy vélemény, csak nehogy aztán az élet egyszer úgy fizesse vissza a szívtelenséget, hogy a kis háziállat mégis maga keres harapnivalót…

Katherine Knight

Bizalomgerjesztő egy olyan nő, akiről a saját anyja mondja a vejének az esküvő napján, hogy vigyázni kell vele, mert elég egy rossz húzás, és ölni fog? Aligha, ráadásul Katherine Knight anyjának igaza is volt, ugyanis az asszony az idézett figyelmeztetés után néhány órával, rögtön a nászéjszakán megpróbálta megfojtani első férjét, mert az három közösülést követően elaludt. Knight a későbbiekben még három férfivel keveredett komolyabb kapcsolatba, volt, akit serpenyővel, volt, akit vasalóval ütött meg, és megpróbálta megölni egyik gyerekét is, de valahogy mindig mindent megúszott, a férfiak pedig érthetetlen módon sokszor még vissza is tértek hozzá. A történet akkor ért véget, amikor Knight 2000-ben akkori partnerét, John Price-t 37 késszúrással megölte, megnyúzta, és ebédet főzött belőle, ezután ugyanis végre a bíróság letöltendő életfogytiglani börtönre ítélte.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés