free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kemény leszerelő szöveg

Borsa         Címkék: csajozás, duma, hímtag, szöveg 2 hozzászólás

Minden kíméletességet mellőző lepattintó dumákat gyűjtöttünk, amiknek jó szándékkal közelítő férfiak voltak az áldozatai. Persze nem a sajnálkozás a célunk.

A férfiak körében szokás csajozós dumákon agyalni, a nők lepattintó szövegeit és gesztusait viszont szinte mindig a pillanat szüli. Van, aki szó nélkül faképnél hagyja a sikertelen próbálkozót, de van olyan is, aki egészen komoly döféseket tud bevinni, ha valaki reménytelenül megkörnyékezi – az alábbiakban öt ilyen, valóban el is hangzott verbális hidegzuhanyt mutatunk be. Célunk csak a szórakoztatás, de persze lehet tanulni is belőlük…

deviantart„– Feljössz hozzám?
– Nem. Fára mászni nem szeretek, a barlangokban meg fázni szoktam.”

Osztás a javából, tényleg nem szeretne az ember annak a helyében lenni, aki ezt a visszavágást elszenvedte – méghozzá soha, semmilyen körülmények között, mert hát valljuk be: ahhoz nem elég valami nagyon komolyat alakítani, hogy ilyet mondjanak valakinek, arra születni kell. Persze az sem zárható ki teljesen, hogy a beszóló csaj született szenzációsan faragatlannak, és ha így van, nem is nagyon szeretnénk bántani a szerencsétlen fickót, akit verbálisan helybenhagytak, de azért annyit hozzáteszünk: ha tényleg ez lett volna a helyzet, annak nyilván nem ez volt az első jele, szóval nem is kellett volna kezdeni a nővel.

deviantart„– Fogadjunk, hogy nem jegyezted meg a nevem…
– Nem hát. Direkt.”

Eleve béna volt már a bepróbálkozás is szegény fickó részéről, mert a mondatból magából is sugárzik a reményvesztett lemondás – jó, hogy nem azt nyögte be: tudom, hol a helyem, de azért te is biztosíts róla, légy szíves. Ha úgy vesszük, ennek fényében a válasz nem is szemét vagy szívtelen, hanem egyszerűen csak tényközlés, de azért ennyire ne legyünk szenvtelenek: ez a két tőmondat még egy nullán álló önértékelést is lejjebb tud nyomni, egészen a negatív tartományba. Mindegy, nézzük a dolog pozitív oldalát: így legalább nem jött össze fölöslegesen két abszolút össze nem illő ember…

deviantart„– Hol lehet ilyen klassz púpos pólót kapni?
– Ott, ahol ilyen lapos nadrágot.”

Ez egy klasszikus, és mint ilyen, kihagyhatatlan is. „Oda sújt, ahová köll”: az ócska frázisokkal csajozó férfiaknak semmi mentségük nincsen a fantáziátlanságukra, úgyhogy meg is érdemlik, hogy visszakapják a hülyeséget. Ez az eset pedig még a szokásosnál is súlyosabb, a púpospólós ökörség ugyanis azon túl, hogy a legelcsépeltebb szövegek egyike, ritka nagy bunkóság is – szóval kijár érte az ugyancsak generikus, ámbátor végképp tahó válasz.

deviantart„– Megiszunk még valamit?
– Menj inkább haza, játszd le a hokidöntőt.”

Mondják, hogy ha a férfi mindenképpen italokra akarja meghívni a nőt, akkor semmi más vágya nincs, mint ágyba vinni (persze tudjuk, hogy amúgy sincs, de ez most mindegy). Esetünkben a megkörnyékezett csaj valószínűleg erre gondolt, és ezért is tett javaslatot egy alternatív megoldásra. Mi tagadás, elég konkrét volt: szerencsétlen fickó akármit is csinált, mikor hazament, nem valószínű, hogy kellemes emlék a számára ez az ominózus éjszaka.

deviantart„– Hány taxit hívjak?
– Amennyibe egyedül beférsz.”

Talán ez a legjobb mind közül. Ismét elég ócska már a kérdés is, mert úgy akar határozott lenni, hogy közben mégis a nő kezébe adja a döntést, ráadásul mindezzel együtt is sugárzik belőle valami felfuvalkodott önteltség, ahogy arra utalgat, hogy „mi már innen együtt távozunk, ha nem tévedek”. Hát de, tévedsz, úgyhogy hívjál magadnak annyi taligát, amennyibe a nagy képedet be tudod pakolni – vagy persze a romjaidat, mert ezek után lehet, hogy nem maradsz egyben. Perfekt.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés