free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nő, aki a világ legkövérebb nője kíván lenni

Borsa         Címkék: elhízás, kövér, , rekord, túlsúly 20 hozzászólás

Egy nő elhatározta, a világ legkövérebb nője lesz két éven belül, mivel az emberek imádják őt evés közben nézni. Ő lesz az, aki zabálással tesz boldoggá másokat.

Donna Simpson jelenleg is 273 kilót nyom, ám eltökélte, hogy két éven belül felszed még közel 200 kilót, hogy ezzel ő lehessen a világ legkövérebb nője - írja a Daily Mail. A 42 éves, New Yersey-ben élő anyuka úgy érzi, teljesen egészséges. Igaz, már most is mozgáskorlátozottak számára készült mopedre van szüksége ahhoz, hogy el tudjon menni például bevásárolni.

A világ legkövérebb anyukája

"A kedvenc ételem a szusi, de másoktól eltérően én egy ülő helyemben meg tudok enni belőle hetven darabot" - mondta. "A süteményeket és az édes dolgokat is szeretem, a fánk a kedvencem." Az asszony célja elérésének érdekében rengeteg gyorséttermi kaját is fogyaszt és igyekszik a lehető legkevesebbet mozogni.

Mrs Simpson egyébként már szerepel a Guinness rekordok könyvében, mint a világ legkövérebb anyukája. Rekordját 2007-ben, Jacqueline lánya születésekor regisztrálták, amikor a testsúlya még "csak" 241 kiló volt. A kislányt egyébként egy 30 fős orvoscsoport, császármetszéssel segítette világra.

www.dailymail.co.uk

A nő 450 kilóra szeretne meghízni, s terve megvalósításában mellette áll 49 éves - és 68 kilós - barátja, Philip is, aki bevallottan nagy csodálója a kövér nőknek és Donnával is egy túlsúlyos emberek számára fenntartott társkereső oldalon ismerkedett meg. "Azt gondolom, szeretné, ha még nagyobb darab lennék" - jegyezte meg Donna.

Ahhoz, hogy fel tudja szedni az "álomsúly" eléréséhez szükséges közel 200 kilót, napi 12 000 kalóriát kell fogyasztania. (Viszonyításképp: egy átlag nőnek napi 2000 kalóriára van szüksége.) Ez heti 750 dollárba kerül, ezt az összeget pedig úgy teremti elő, hogy egy weblapot üzemeltet, ahol az emberek azért fizetnek, hogy nézhessék, ahogy eszik.

A szeretettől hízott el

Donna súlyproblémája gyerekkorában kezdődött. Az anyja őt és a testvéreit nagy mennyiségű, hizlaló étellel "kényeztette". Donna 9 éves korára már 82 kiló volt. "Az ételen keresztül mutatta meg, hogy szeret minket" - mesélte az asszony édesanyjáról. "Nem engedte, hogy bárki valami rosszat mondjon ránk a súlyunk miatt. Még az orvosokkal is szembeszegült, akik azt mondták, hogy ez veszélyes." Miután Donna édesanyja meghalt, az apja újranősült. A mostohaanya szigorú diétára fogta a gyerekeket. "A szekrényekből loptam ennivalót, amelyek még mindig tele voltak, mert az anyukám ott tárolta az élelmiszereket."

Az idő múlásával aztán Donna is elkezdett aggódni a súlya miatt és fogyitablettákat kezdett szedni. 14 és 18 éves kora között 69 kilóra fogyott le, ám még mindig boldogtalan volt. A diétától csak rosszabbul érezte magát, ugyanis folyton az evésre gondolt. Miután elvégezte az iskoláit és munkát kapott, már nem érezte úgy, hogy olyannak kell lennie, mint a többi lány. "Sokkal jobban éreztem magam, miután visszahíztam."

www.dailymail.co.uk

A nő 19 évesen találkozott az első férjével, aki séf volt egy étteremben. Éjszakai műszakban dolgozott, és hajnalban hazahordta a maradékokat. "Fenn maradtunk és megettünk egy halom bélszínt, krumplipürét és mártást." Ennek persze meglett az eredménye, hiszen hamarosan rengeteg kilót szedett fel, és a férje még örült is ennek. "Azt mondta, szexibb vagyok kövérebben, és boldogabbnak is éreztem magam."

27 éves korában, amikor legidősebb fiával, Devinnel várandós lett, 158 kilót nyomott. A házassága hamarosan tönkrement, ő pedig vigasztalásul az evést választotta. 31 éves korára már 273 kiló volt, s ekkor úgy döntött, hogy megpróbál fogyni. Fél év alatt 31 kilótól szabadult meg, és gyomorgyűrű-műtétet akart csináltatni. Mielőtt azonban kés alá feküdt volna, egy barátja belehalt egy ilyen operációba. "Ez jel volt a számomra. Eldöntöttem, hogy nem éri meg. Szeretek olyan lenni, amilyen."

Az asszony súlya 237 kiló volt, amikor rátalált egy elhízott nőket dicsőítő weboldalra. Miután ezen  nyilvánosságra hozta, hogy hány kilót nyom, elárasztották e-mailekkel. Később már olyan ajándékokat is küldtek neki, melyek azt segítették, hogy még több kilót szedhessen fel.

Bár tervével az életét kockáztatja, mégis nagyon elszánt. "Szeretek enni, az emberek pedig szeretik nézni, ahogy eszem. Ez boldoggá teszi őket, én pedig nem ártok vele senkinek."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés