free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tom Ford a H&M-nek tervez?

Borsa         Címkék: együttműködés, h&m, kirakat, kollekció, tervező 0 hozzászólás

Elképzelhető, hogy Tom Ford lesz a H&M következő világhírű vendégtervezője. De az is lehet, hogy nem - egyelőre valószínűtlennek tűnik.

A pletykák szerint jövőre Tom Ford is beáll azon neves kreátorok sorába, akik a H&M számára terveztek kollekciót. A feltételezést még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, igaz, egyelőre nem is cáfolták. Tom Fordról viszont kifejezetten nehéz elképzelni, hogy belemenne egy ilyen együttműködésbe.A tervezőről ugyanis tudható, hogy rendkívül nagy hangsúlyt fektet az általa felépített márka renoméjának megóvására. A médiával meglehetősen távolságtartó és nem engedi azt sem, hogy a kreációiról készült fotók hónapokkal a kollekció kereskedelmi fogalomba kerülése előtt felkerüljenek az internetre vagy megjelenjenek a lapokban, éppen azért, mert ezzel is szeretné megelőzni, hogy a fast fashion divatházak ellopják az ötleteit. Ilyen körülmények között pedig meglehetősen furcsán hatna, ha akár csak egy kollekció erejéig is összeállna egy fast fashion céggel. Mindenesetre, sokak számára kellemes csalódás lenne, ha mégis megtenné.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés