free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A karórák ideje lejárt

Borsa         Címkék: idő, karóra, tárgy 12 hozzászólás

Valamikor szinte létezni sem tudtunk nélkülük, manapság azonban minden hetedik ember úgy gondolja, hogy semmi szükség rájuk. Búcsút mondhatunk a karóráknak.

Úgy tűnik, eljárt az idő a karórák felett. Egy friss kutatásból kiderült ugyanis, hogy minden hetedik ember feleslegesnek tartja a karóraviselést. A jelenség minden bizonnyal annak tudható be, hogy egyre több olyan eszközt hordunk magunkkal, melyek mutatják a pontos időt, így például mobiltelefont vagy épp laptopot. A statisztikák szerint az emberek 86 százaléka rendelkezik még karórával, ám mobiltelefonja ennél is többeknek van. A 25 évnél fiatalabbak pedig kétszer akkora valószínűséggel nem hordanak karórát, mint a negyvenes-ötvenes korosztályhoz tartozók.
A karórák eladási mutatói is meredeken estek az elmúlt években. Az óra-ékszer piacon jelenlévő cégeknek bizony igen erősen kell győzködniük a fogyasztókat, hogy azok hajlandóak legyenek drága karórákra költeni. A szakértők szerint egyébként a karórát manapság sokkal inkább divatkiegészítőként hordjuk, nem pedig azért, hogy megnézzük rajta a pontos időt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés