free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jessica Simpson a legsikeresebb celeb divattervező

Borsa         Címkék: celeb, divat, divattervező, jessicasimpson, kollekció 0 hozzászólás

Az elmúlt években rengeteg nemzetközi híresség rukkolt elő saját kollekcióval. Kiderült, hogy anyagilag ki lett közülük a legsikeresebb.

A New York magazin információi szerint a Jessica Simpson nevével fémjelzett márka termékeiből tavaly nagyjából 750 millió dollár értékben adtak el, ezzel pedig az amerikai énekesnő és tévés személyiség lett a világ legsikeresebb celeb divattervezője. A márka több okból is nagyon felkapott. Egyrészt azért, mert a termékek nem drágák. "Egy lány elmehet az anyukájával a plázába, beújíthat egy csinos szettet és még arra is marad pénz, hogy megebédeljenek a McDonald’s-ban. Úgy nézhet ki, mint Jessica Simpson, olyan illata lehet, mint Jessica Simpsonnak és ezt megengedheti magának" - magyarázta  David Levin, a márka üzleti menedzsere.A másik fő tényező, ami vonzóvá teszi a híresség neve alatt futó termékeket, hogy Jessica nem egy valószínűtlen, elérhetetlenül tökéletesnek beállított híresség, hanem olyasvalaki, aki vállaltan hasonló gondokkal küzd a külsejét illetően, mint rengeteg hétköznapi lány, így például alacsony és súlyproblémái vannak. Mindez pedig szimpatikussá és emberközelivé teszi őt a vásárlók szemében. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés