free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A pizsama munkaruha lett

Borsa         Címkék: internet, munkaruha, pizsama, távmunka 0 hozzászólás

Az internet széles körű elterjedése és a szélsőségesebb időjárás is hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen hordanak pizsamát. Bár a pasik ódivatúnak tartják.

A tíz évvel ezelőtti állapotokhoz képest nőtt a pizsama népszerűsége. Nagy-Britanniában 2000-ben csak az emberek 29 százaléka viselt rendszeresen pizsamát, idén azonban - a legfrissebb felmérések szerint - már tízből négy ember. A kutatók szerint ez annak is köszönhető, hogy egyre többen dolgoznak az interneten keresztül otthonról, ők pedig előszeretettel hordják munkaruhaként a pizsamát. Emellett a hidegebb telek és a forróbb nyarak is arra sarkallják az embereket, hogy több különféle típusú hálóruhát tartsanak készenlétben.
A Mintel által végzett kutatásból kiderült az is, hogy a nők 49 százaléka, a férfiaknak azonban csak 35 százaléka visel pizsamát. Ez valószínűleg azért lehet, mert a férfiak jellemzően inkább ódivatúnak gondolják ezt  fajta hálóruhát. A statisztikák szerint a szigetországban az elmúlt öt évben 9 százalékkal emelkedtek a hálóruhák eladási mutatói.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés