free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Oscar De La Renta megérti a nőket

Borsa         Címkék: kényelem, kirakat, oscardelarenta, ruha, stílus 0 hozzászólás

A mostohalánya szerint Oscar De La Renta pontosan tudja, hogy mi kell a nőknek. Csinos, stílusos, mégis kényelmes ruhák. Valóban.

Oscar De La Renta arra törekszik, hogy a kreációit a vevői a mindennapokban is tudják viselni, épp ezért stílusos, mégis praktikus darabokat tervez. "Úgy vélem, hogy a nők sikkesen és elegánsan szeretek kinézni, úgy, hogy ez mégse menjen a variálhatóság és a kényelem rovására. Pontosan tudjuk mit akarunk és azt hiszem Oscar mindenkinél jobban érti ezt" - mondta Eliza Bolen, a tervező mostohalánya a brit Hello! magazinnak adott nyilatkozatában.Bolen, aki másfél évtizede együtt dolgozik mostoha apjával, elárulta azt is, hogy rengeteget foglalkoznak az ügyfelek igényeivel. "Azt gondolom, hogy a nők végső soron szép és jó minőségű ruhákat szeretnének, melyek az életmódjukhoz is illenek" - jegyezte meg. "Stílusosnak lenni annyi, hogy olyasmit viselsz, amit szeretsz és amiben jól érzed magad."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés