free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Facebook-film írója törölte magát a Facebookról

Borsa         Címkék: facebook, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Aaron Sorkin Oscar-díjas forgatókönyvét a Facebook megszületéséről és felemelkedéséről írta, de ez nem jelenti azt, hogy támogatja is azt. Ki is lépett.

Aaron Sorkin, aki a Facebook születéséről szóló The social network - A közösségi háló című film forgatókönyvéért Oscar-díjat is kapott, törölte magát a Facebook-ról. Amíg a filmet írta, illetve a forgatás időtartama alatt kreált magának egy profilt az oldalon, azonban a film "lecsengése" után úgy döntött, megszünteti azt. Sorkin, aki technológiában analfabétának tartja magát, így nyilatkozott: "Az az igazság, hogy megvan a véleményem az ilyen közösségi oldalakról, amit ha elmondanék, valószínűleg egy morcos vénembernek tartanának."A film sztárja, Jesse Eisenberg is hasonló véleményen van, hiszen a film forgatása alatt hamis néven létrehozott profilját később azonnal törölte. "Kaptam egy üzenetet a Facebook-tól, amiben embereket ajánlgatott, hogy kivel kellene összebarátkoznom. Az egyik a húgom volt középiskolai osztálytársa volt... Azonnal kiléptem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés