free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

101 félmeztelen férfit tapogathattak az Abercrombie vásárlói

Borsa         Címkék: abercrombie, divat, kirakat, párizs 0 hozzászólás

Az Abercrombie márka Párizsban sem hazudtolja meg önmagát: új üzletüket a Champs Élysée-n 101 félmeztelen férfivel reklámozta.

A múlt héten különös - de a nők számára valószínűleg sokkal inkább szemet gyönyörködtető - látványban volt részük a párizsi Champs Élysées-n sétálgatóknak. A laza, hétköznapi viseletet kínáló amerikai Abercrombie & Fitch márka új üzletet nyitott a híres francia divat-utcán, ezt az eseményt pedig félmeztelen férfiakkal szerették volna közhírré tenni.Százegy jóképű - külön erre az alkalomra összeválogatott - modell lepte el az utcát, néhányuk felsorakozott az üzlet előtt, mások a bolt tetejéről integettek a járókelőknek. Egymás irigy tekintetein kívül az elhaladó hölgyek fényképezését és zavarbaejtő öleléseit is el kellett viselniük, mindezt persze jó pénzért.  Az üzlet egyébként azok számára is szeretne kedveskedni, akik lemaradtak az attrakcióról: az új boltban ugyanis állítólag egész évben félmeztelen férfiak fogják kiszolgálni a vásárlókat - ahogyan teszik ezt egyébként a New York-i boltjukban is.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés