free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Adele és Kanye West szerezték a legtöbb jelölést

Borsa         Címkék: adele, kanyewest, kishír, kultúrtripp, zene 0 hozzászólás

Kanye West és Adele domináltak a Grammy-jelöltek listájának bejelentésekor. A rapper hét, a brit énekesnő hat jelölést kapott.

A 2011-es év kétségtelenül Adele éve volt, a 21 nevet viselő albuma 4,7 millió eladott példánnyal vezette az eladási listákat, a rádiók által legtöbbet játszott dal minden bizonnyal a Rolling in the Deep volt, nem meglepő tehát, hogy a brit énekesnő hat Grammy-jelölést is begyűjtött. Őt csak az amerikai rapper, Kanye West előzte meg hét jelölésével, azonban Adele-t a legfontosabb kategóriákban is esélyesnek tartják a szakértők, így a legjobb album és az év legjobb dala is a nevéhez fűződhet majd. Kanye-t ezzel szemben elsősorban rap-kategóriákban jelölték a My Beautiful Dark Twisted Fantasy albumáért.A két előadó mellett a Foo Fighters és Bruno Mars is hat jelöléssel büszkélkedhet, az idén elhunyt Amy Winehouse pedig poszthumusz díjat kaphat a Tony Bennett-tel közös Body and Soul című duettért.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés