free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy edzőcipő, ami világít a sötétben

Borsa         Címkék: adidas, cipő, divat, foszforeszkáló, világító 1 hozzászólás

Az adidas nevéhez köthető az a világító edzőcipő, amely első ránézésre nem tűnik többnek egy fehér csukánál. De, ha leszáll az éj…

Egy világító edzőcipő elsőre kicsit giccses ötletnek tűnhet, főleg, ha megpróbáljuk számba venni, hogy hogyan lehetne kihasználni ezt a funkciót. Sötétben például segít beazonosítani az ilyen cipőt viselő barátunkat, és egy foszforeszkáló csukában ők is könnyebben megtalálnak minket. Ez azonban csak akkor működik, ha kevesen hordanak ilyet egy társaságból.

Az adidas Consortium a közeljövőben hozza forgalomba a sötétben zöldesen világító modelljét, amelyet egy speciális anyaggal kezeltek, hogy elnyerje ezt a tulajdonságot. Tulajdonképpen a klasszikus Campus 80 modell újragondolásáról van szó, amelyet eddig is számos változatban piacra dobtak már. 2008-ban például megjelentek a narancssárga, az élénkzöld vagy kockás modellek is, az egyik legújabb színvariáció pedig a white/snake (fehér cipő kígyómintás csíkokkal).

http://hypebeast.com

Annak ellenére, hogy világító csíkokkal ellátott cipőket eddig főleg csak gyerekek, illetve magukat annak tekintő huszonévesek hordtak, nem kizárt, hogy a különös ötlet be fog jönni az adidasnak. A Campus 80 GID (Glow In the Dark) modellt fehér színben mutatták be Berlinben, és egyelőre nincs arról információ, hogy lehet-e később más színben kapni. Annyi biztos, hogy a cipő a napokban debütál a világ különböző részein, többek között Tokióban is meg lehet majd venni. A nappali fénynél egyszerű fehér edzőcipőnek tűnő modellt a berlini No 74 üzletben április 10-től lehet beszerezni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés